Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To z łąki czy parku mozna jeszcze ukraść ale nie z kwiaciarni lubie ale najbardziej takie polne zebrane. Jaja sobie robię i oczywiście że z pola albo z lasu , bo nawet mandatu w tym roku nie dostałem a tu zarzut o jakieś kwiaty nie godzi się posiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 19 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Zrywanie kwiatów w parkach miejskich to jest kradzież i dewastacja wspólnego mienia. tak więc prawie wszyscy kradną i dewastują, włącznie z matkami z dziećmi, paniusiu śmieszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie będzie miała litości ta osoba jak "naukowiec" albo lipedźio będzie gnoił ludzi. Będzie lajki im dawała i słowa poparcia jak będą kopać leżących, bo już widziałem takie akcje tutaj . Wiele osób tutaj tak robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Zrywanie kwiatów w parkach miejskich to jest kradzież i dewastacja wspólnego mienia. Spokojnie bo my tak zawsze dlatego że się trochę czasu już znamy i udziela mi się od Onej wyluzowanie i poczucie humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 1 Napisano 7 godzin temu Dobrze żeby byli tu naukowcy bo koorestwo się rozpanoszy jak dziadowski bicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bez przesady. Dzieci czasem zerwą i od razu do więzienia nikt ich nie zamnknie. Z dzieci wyrastają dorośli którzy potrafią wykopywać całe nasadzenia z klombów miejskich i parków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Zrywanie kwiatów w parkach miejskich to jest kradzież i dewastacja wspólnego mienia. Jak właściciel nie sprząta po psie i piesek sobie sra, to mandat chyba jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Jaja sobie robię i oczywiście że z pola albo z lasu , bo nawet mandatu w tym roku nie dostałem a tu zarzut o jakieś kwiaty nie godzi się posiadać. Jesteś grzeczniejszy niz ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Jakie więc społeczeństwo mamy i jakich najbliższych skoro boimy się pokazać przy nich swoich słabości . Kurde jak w obozie koncentracyjnym oczy dookoła głowy muszą być. W takich sytuacjach nie chce należeć do gatunku ludzkiego. Tak, wiem, trzeba mieć twardą doopę? Przypomniałam sobie młodą dziewczynę, której ciało znaleziono kilka miesięcy temu? Postrzegana była jako bardzo wesoła i przyjazna osoba. Aktywistka, uczennica zagranicznej uczelni, sportsmenka. Odebrała sobie życie przez zawód miłosny. Widocznie te wszystkie życiowe osiągnięcia nie były dla niej tak ważne, jak miłość do kogoś, kto jej nie odwzajemnił. Dlatego ludzie boją się o tym mówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 1 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, summer black napisał: a ty nadal zaiwaniasz za najniższą krajową?? No. 10 minut temu, Get Out napisał: Ci z państwowych szpitali a to różnie i co to ma do mojej chaty bo nie czaje . Nic. Chodzi ze lekarze sa smietanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jesteś grzeczniejszy niz ja Przy ludziach zawsze jestem grzeczny , a jak nikt nie widzi to różnie bo pokusa działa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Tak, wiem, trzeba mieć twardą doopę? Przypomniałam sobie młodą dziewczynę, której ciało znaleziono kilka miesięcy temu? Postrzegana była jako bardzo wesoła i przyjazna osoba. Aktywistka, uczennica zagranicznej uczelni, sportsmenka. Odebrała sobie życie przez zawód miłosny. Widocznie te wszystkie życiowe osiągnięcia nie były dla niej tak ważne, jak miłość do kogoś, kto jej nie odwzajemnił. Dlatego ludzie boją się o tym mówić. Nie powinno tak być, a po tej dziewczynie na pewno było widać że coś złego się dzieje gdzie więc byli znajomi i rodzina i jakiego sortu skoro nie widzieli nic ,a ona bała się przed nimi otworzyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Tak to prawda. Podobno najłatwiej otworzyć sie przed nieznajomymi tak czytałam. I dlatego dużo ludzi otwiera się przed obcymi w internecie. To najgorsze co można zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, summer black napisał: tak więc prawie wszyscy kradną i dewastują, włącznie z matkami z dziećmi, paniusiu śmieszna Mów za siebie, ja nie znam ludzi którzy w rośliny ozdobne "zaopatruja" się w parkach. Każdego roku władze miast, straż miejska apelują o to by nie niszczyć nasadzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Z dzieci wyrastają dorośli którzy potrafią wykopywać całe nasadzenia z klombów miejskich i parków. Bez przesady juz. Wiadomo różnie jest ale naprawdę dwa urwane kwiatki w parku to jeszcze nie koniecznie wyrośnie bandyta. Nie zawsze upilnujesz dziecko a one zerwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Fool napisał: No. Nic. Chodzi ze lekarze sa smietanka A niech sobie będą i niech pamiętają co przysięgali "nie szkodzić" Ja nie szanuje norm i autorytetów ale toleruje , bo Temida patrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Mów za siebie, ja nie znam ludzi którzy w rośliny ozdobne "zaopatruja" się w parkach. Każdego roku władze miast, straż miejska apelują o to by nie niszczyć nasadzeń. Kurde rygor i nadgorliwość jak i nazistów. Aż tak niszczą te nasadzenia i jesteś jakimś ekologiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Nie powinno tak być, a po tej dziewczynie na pewno było widać że coś złego się dzieje gdzie więc byli znajomi i rodzina i jakiego sortu skoro nie widzieli nic ,a ona bała się przed nimi otworzyć . Wszyscy mogli wiedzieć o rozpadzie jej związku. Nikt nie musiał wiedzieć, jak silne to było uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 19 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Mów za siebie, ja nie znam ludzi którzy w rośliny ozdobne "zaopatruja" się w parkach. Każdego roku władze miast, straż miejska apelują o to by nie niszczyć nasadzeń. nie zeesraj się tylko, albo idź naskarżyć xD w ogóle jak można wyrwanie pojedynczych kwiatków porównywac do wyrwania krzaka, drzewa czy tam całych sadzonek? xD kolejna histeryczka odklejona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Nie powinno tak być, a po tej dziewczynie na pewno było widać że coś złego się dzieje gdzie więc byli znajomi i rodzina i jakiego sortu skoro nie widzieli nic ,a ona bała się przed nimi otworzyć . Zazwyczaj wszyscy tak mówią gdzie rodzice i znajomi tylko że taka osoba sie maskuje i ciężko zauważyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Bez przesady juz. Wiadomo różnie jest ale naprawdę dwa urwane kwiatki w parku to jeszcze nie koniecznie wyrośnie bandyta. Nie zawsze upilnujesz dziecko a one zerwie. Chyba kupnymi będziesz musiała się zadowolić, bo to jakaś bardziej zakrojona akcja z tą ochroną klombów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, afekafe napisał: I dlatego dużo ludzi otwiera się przed obcymi w internecie. To najgorsze co można zrobić. Niekoniecznie bo wszystko zależy na jaką osobę sie trafi w internecie bo czasem w niektórych przypadkach ona może pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 512 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Chyba kupnymi będziesz musiała się zadowolić, bo to jakaś bardziej zakrojona akcja z tą ochroną klombów. Mi mlecze wystarczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 302 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niekoniecznie bo wszystko zależy na jaką osobę sie trafi w internecie bo czasem w niektórych przypadkach ona może pomóc. W takim razie trzeba życzyć tej osobie, żeby nie odkryła kafeterii. Nawet ja mam czasem ochotę podciąć sobie żyły czytając niektórych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj wszyscy tak mówią gdzie rodzice i znajomi tylko że taka osoba sie maskuje i ciężko zauważyć. Da się zauważyć i np. ja widzę kiedy jesteś smutna, przygnębiona i takie tam , bo o ile śmiech można udawać to smutku nigdy ponieważ zawsze będzie się przebijał spod maskowania które ludzie stosują. Jeżeli codziennie z kimś przebywamy tym bardziej będzie widać, że coś nie gra . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Kurde rygor i nadgorliwość jak i nazistów. Aż tak niszczą te nasadzenia i jesteś jakimś ekologiem Nie jestem jakimś odklejonym ekologiem, tylko wkurza mnie podejście że jak coś jest wspólne, to niczyje wiec można zabierać i niszczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, afekafe napisał: Tak, wiem, trzeba mieć twardą doopę? Przypomniałam sobie młodą dziewczynę, której ciało znaleziono kilka miesięcy temu? Postrzegana była jako bardzo wesoła i przyjazna osoba. Aktywistka, uczennica zagranicznej uczelni, sportsmenka. Odebrała sobie życie przez zawód miłosny. Widocznie te wszystkie życiowe osiągnięcia nie były dla niej tak ważne, jak miłość do kogoś, kto jej nie odwzajemnił. Dlatego ludzie boją się o tym mówić. Moja koleżanka z podstawówki też odebrała sobie życie, bo zostawił ją chłopak 2 tygodnie przed ślubem.. Nawet nie przyznała się matce. Piękna dziewczyna. Do dziś widzę jej niebieskie oczy, ten uśmiech i zawsze jeździła na Olimpiady ze szkoły. Wrzuciła suszarkę kąpiąc i zostawiła list pożegnalny, że ma dosyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 423 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi mlecze wystarczą Robisz z nich miód, czy wianek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 18 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi mlecze wystarczą Kim Ty jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 126 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, summer black napisał: nie zeesraj się tylko, albo idź naskarżyć xD w ogóle jak można wyrwanie pojedynczych kwiatków porównywac do wyrwania krzaka, drzewa czy tam całych sadzonek? xD kolejna histeryczka odklejona A gdzie ja piszę o zerwaniu pojedynczych dziko rosnących kwiatków? Tych zresztą też jeśli są pod ochrona nie wolno zrywać w parkach i lasach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach