Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promienie ksiezyca

Problem!!

Polecane posty

Gość promienie ksiezyca

czesc wam kurcze no i ja mam problem.Moze cos tez mi pomozecie calkiem niedawno odst tabsy 1 okres wiadomo z odst byl drugi spoznil sie zaledwie 2 , 3 juz o prawie dwa tygodnie..i teraz czekam na 4..mial byc i cos nie ma:( zdazyla mi sie niemila sytuacja ale to nawet nie trwalo 10 minut :(teraz nie mam zadnych objawow poza bolem brzucha no i czekaniem na okres..moze ktoras miala cos podobnego po tych tabsach ..?

Gość psyccholog
nie mila sytuacja trwajaca 10 minut? a dokladniej? zrob test!

Gość promienie ksiezyca
chodzi o to ze byl stosunek ktory trwal 10 minut nie bylo wytrysku a ni nic..okres spoznia sie mi 2 dni.A ostatnio spoznil sie az 2 tygodnie boje sie a na test jeszcze za wczesnie

Gość psyccholog
przerywany nie oznacza nic a nic!pamietaj ze to nie jest forma antykoncepcji-wiele osob tak uwaza a to blad!poczekaj jeszcze pare dni i zrob test lub idz do lekarza!

Gość promienie ksiezyca
ja wiem o tym ze to nie jest forma to wyszlo po alkoholu chociaz wiem ze to tez nie usprawiedliwienie..wiesz emocje ale przerwalismy to szybko i on przekonany ze nic napewno nie bedzie bo to tak daleko nie poszlo jak to alkohol czasami oglupia:(

Gość karenina
Specjalistka nie jestem, ale przed wytryskiem pojawiaja się na plemniku kropelki, które zawieraja plemniki. Tak więc, mimo że nie było wytrysku, mogło dojść do ciąży. Na Twoim miejscu dawno zrobiłabym test.

Gość promienie ksiezyca
tylko ze ja nigdy nie mam cyklow regularnych .JESLI okres mialam 25 pazdziernika a kochalam sie 18 listopada..to newiem co to za dni byly wiem moj blad..zaluje tego bardzo :(aha powiedzcie mi jesli mialam 25 okres to nastepnego miesiaca mam miec tez 25..a jesli 2 miesiac jest krutszy i wystapuje 30 dni 23..to ktora date mam brac pod uwage?

Gość psyccholog
zalezy od twego cyklu.

Gość promienie ksiezyca
ale ja mam nieregularny ten cykl po odst tabletek.mialam miec ost okres 13 a przyszedl 25..a teraz newiem czy mam liczyc co miesiac go czyli 25 ?

Gość psyccholog
masz nie regularne z tego co czytam wiec pierwsza data spodziewanego okresu w cyklu30dniowym24 .11.poczekaj jeszcze tydzien i zrob test ok.3.12powinien naswietlic sytuacje!

Gość promienie ksiezyca
no wiem tak zrobie ale mowisz ze duze szanse sa na wpadke? etam te okresy nieregularne:/ost tez sie kochalam ale z zabezpiecz i co spoznil sie prawie 2 tyg zwariowac mozna:/

Gość promienie ksiezyca
odswiezam. jak mysliscie mam szanse duza na wpadke? tem 36.8zadnych objawow nawet zero sluzu..powiedzcie cos

Gość psyccholog
szansa50 na50%

Gość promienie ksiezyca
odswiezam watek moze ktos cos powie na ten temat denerwuje sie w czwartek test:(

Gość no to
napisz jak bedzie wiadomo;)

Gość ojjjjjjjjjj
Przerywany hmm...ja tym sposobem zaszłam w ciąże

Gość 2007 kobieta
Witajcie! Dzisiaj bylam u lekarza i powiedzial mi, ze powinnam odstawic tabletki anty., aby dowiedziec sie, czy okres fizjologiczny pojawi sie regularnie czy tez nie. Jesli nie, to trzeba byloby rozpoczac leczenie. Cilest biore 3 lata. Nie robilam nigdy zadnych przerw, bo zaden ginekolog mi tak nie radzil; mowili, ze w czasie robienia przerw jest wieksze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze, gdyz antykoncepcja zostala przerwana i pierwsze opakowanie po przerwie traktowane jest jako pierwsze op.dla organizmu, nie ma tej ciaglosci...o ktora tak sie staralam. Planowalam w styczniu 2008 odstawic tabletki, aby znow miec owulacje i "normalny"okres (koniec studiow, slub i moze dziecko). Czy Wy, drogie dziewczyny i kobiety, odstawialyscie swoje tabl.antyk.aby upewnic sie,ze wszysztko jest w porzadku? Czy powinnam posluchac tego lekarza i odstawic tabletki na te 2 miesiace w celu sprawdzenia, czy pojawi sie owulacja? Z jaka opinia Wy sie spotkalyscie? Prosze o odpowiedz, to dla mnie b.wazne... Dziekuje!

Gość promienie ksiezyca
wiesz co ja uwazam ze kazda przerwa w tabsach moze rozregulowac ci cykl tak stalo sie tez u mnie niestety... i co za kazdym razem mam sie bac czy jestem w ciazy bez sensu:(teraz owszem popelnilam blad ale miesiac temu spoznil mi sie okres o 2 tygodnie a niby wszystko bylo dobrze...etam te przerwy :/

Gość emilka_
ja mam podobny problem. we wrzesniu odstawilam tabletki, a w polowie pazdziernika mialam wypalana nadzerke. okres powinnam juz dostac jakis tydzien temu, ale jak na razie nic, nawet nie ma zadnych oznak, ze nadchodzi. Dodam tylko, ze nie uprawialalm seksu od poczatku wrzesnia, wiec ciaze raczej wykluczam. Wiecie, zcy moze miec to jakis zwiazek z usunieciem tej nadzerki? prosze o pomoc

Gość emilka_
ah, zapomnialam dodac, ze po odstawieniu tabletek mialam dwie miesaczki (pierwsza ta jakby z odstawienia, a druga po okolo miesiacu i po niej to wypalanie)

Gość promienie ksiezyca
zrobilam test okazalo sie ze nie jestem w ciazy tylko czy on bedzie wiarygodny po tygodniu od zaplodnienia i po 3 dniach spozniajacego sie okresu?

Gość sprinterka
tak jest wiarygodny nie masz sie czym martwic? ale czy test robilas calakiem z rana? bo tez jest wazne..

Gość chyba
teramin kiedy robisz test juz nie jest wazny... kiedys wiem ze to bylo wazne teraz juz chyba nie...

Gość promienie ksiezyca
czyli mam sie nie martwic czy jak? no wlasnie nie zrobilam z rana ten test ale mysle ze jesli bym byla to juz by pokazalo dawno a wyszla 1 gruba krecha nic wiecej:)

Gość promienie ksiezyca
odswiezam powiedzcie co sadzicie na ten temat plisss

Gość niepłodne
nie wiem ile masz lat...brałaś tyle czasu tabsy anty a nie wiesz jak się liczy cykl???Co z tego że masz nieregularny ale liczyć chyba ci to nie przeszkadza. Nie rozumiem jak można tego nie wiedzieć i potem zakładać taki a nie inny temat.

Gość niepłodne
po 10 dniach nie jest wiarygodny(dzień stosunku nie jest dniem zapłodnienia!) Po drugie, miałaś wtedy raczej dni niepłodne-faza lutealna raczej

Gość promienie ksiezyca
do nieplodne: umiem liczyc cykl swoj , ale sama dobrze (chyba wiesz)ze mozna zajsc w ciaze nawet podczas dni nieplodnych. Dlatego wole sie upewnic ze jest wszystko dobrze i juz nigdy nie popelnic tego bledu aha i mam 21 lat jak bys chciala wiedziec. a ty sadzisz ze nie jest test wiarygodny ...rozne sa zdania na ten temat wiec czekam na okres ost spoznil sie 2 tygodnie