Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika fika

Kenzo - Jungle Lelephant

Polecane posty

Gość dzika fika

Kto się wypowie na temat tego zapachu? Lubię ciężkie, nietypowe, kiedyś poczułam na znajomej, potem wypróbowałam na sobie w perfumerii, byłam zachwycona jednak potrzebuje opinii posiadaczek, interesuje mnie trwalosc, czy sie szybko nudza, czy sa meczace na dluzsza mete i jak działają na facetów? :) Dzięki z góry

Gość bardzo lubie ten zapach
ale jak mam go na sobie to staje się męczący. Jest za bardzo intensywny

używam od kiedy pokazały się na rynku,od razu się w nich zakochałam i tak już od 10 lat mnie trzyma (a moze to już dłużej?) po pierwsze-są bardzo trwałe,kiedy perfumowałam się przed wyjsciem do pracy,a po 8 godzinach zachodziłam po koleżankę do innego biura,to mówiła mi,że ładnie pachnę :-) po drugie-nie nadają się na lato,są za ciężkie,używam je tylko,jak jest zimno,nooo,złamię się czasem,jak jest zimno latem,ale naprawdę sporadycznie po trzecie-pryskać oszczędnie,ja nie czuję na sobie zapachu,a syn mi powiedział,że chyba w całej szkole było mnie czuć-a naprawdę to były dwa krótkie psiknięcia,bo wiem,żeby uważać dodam jeszcze,że tylko wtedy,kiedy byłam nimi spryskana zaczepiano mnie na ulicy,pytając czym pachnę a teraz szukam zapachu na lato,który tak mocno mnie zauroczy

Gość jest barrrrdzo
trwały!

Gość dzika fika
super super, mam nadzieje, ze je pokocham od razu, nie pamietam juz bo minely lata odkąd wąchałam ale nie chcę isc do perfumerii i wąchac jeszcze raz, mam je dostac na świeta od chlopaka i wole otworzyc prezent i poczuc ten zapach od nowa.. Moze sie zakocham

Gość Dzika fika
a moze cos jeszcze?...

Są bardzo trwałe. Ja nawet po praniu ciuchów przeważnie golfów czułam jeszcze zapach perfum (pomimo, że używałam dodatkowo płynu do płukania)

Gość mi sie strasznie nie podobaja
sa zbyt ciezkie i intensywne. Ale to kwestia gustu. Dostalam je kiedys w prezencie i nigdy nie uzylam... Nie dla mnie