Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oytajaca bo nie wieeem

czy moge usypiac dziecko od poczatku z wlaczonym radiem?zdrowe to?

Polecane posty

zebym pozniej tak jak inne mamy nie bala sie spuszczac wody w kiblu zeby dziecka nie obudzic? to zdrowe? nic malej nie bedzie dodam ze rodze za miesiac

Gość .... ........
tak go przyzwyczaisz ze pozniej nie zasnie bez wlaczonego radia

chodzi mi o to ,, zeby nie spal w ggrobowej ciszy tylko byl nauczony do spania w halasie zebym mogla cos zrobic :D

Gość 1111111111111
lepiej tak go przyzwyczaić niz do ciszy i potem wszyscy na palcach muszą chodzić i mówić szeptem myślę,że to dobry pomysł oczywiście radyjko cichutko nie na cały regulator ;)

Gość tak to jest.....
moja kumpela tak robi:)

no wlasnie mi o to chodzi zeby malej do mega ciszy nie przyzwyczaic i tez moc cos robic jak ona zasnie :)

Gość a pewnie że możesz
ale dżwięki powinny być miłe dla ucha a z czasem bajki -baardzo dobry pomysł -tez tak robilam i było ok 🖐️

Gość mam w planach
urodze dopiero za 2m-ce, ale łóżeczko będzie stało w naszej sypialni, w której mam tv i komputer i zamierzam korzystać z tego nawet jak maleństwo będzie spało, oczywiście nie za głosno, ale napewno życie nie będzie zamierało, ponieważ w moich warunkach jest to nie mozliwe, więc myslę , że przy radiu też może spokojnie zasypiać

Gość .... ........
nie chodzi o to zeby chodzic po cichu zachowywac sie normalnie rozmawiac odladac tv sluchac radioa gorowac wszystko ale jak dziecko przyzwyczai sie do okreslonego typu dzwieku to pozniej nie usnie bez niego

Gość lakim*
byla tu juz mamusie ktora przyzwyczaila swoje dziecko od dzwieku suszarki bez ktorego pozniej dziecko nie potrafilo samo usnac pisala ze juz 5 suszarek spalila

Gość a za rachunki za prad mogla by
kupic nowe auto :P

możesz usypiać dziecko z włączonym radiem :) Moje dzieciaki zasypiały słuchając różnej muzyki :) Czasem mojej własnej (jestem basistką i warrgitarzystką), jak graliśmy próby w moim domu.