Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczk/ka

ZNÓW w ciązy. Jestem załamana.

Polecane posty

Głowa do góry.Wiele kobiet było i jest w takiej sytuacji jak Twoja a wsrod nich ja....wyobraz sobie,ze moja corka miala 3,5 m-ca jak zaszlam w ciąze.Nie wierzylam, po prostu to nie moglo się stac.Tak bardzo nie chcialam znow byc w ciazy i to tak szybko!Jutro moja corka konczy rok,a termin cesarki mam za 2 tygodnie.Mala jeszcze nie chodzi sama,wazy 11kg,mąz o 19 z pracy wraca najwczesniej ,moi rodzice(tylko Oni moga mi pomoc,na tesciową czy kogos innego nie mam tak naprawde co liczyc) mieszkają 100km od mojego miejsca zamieszkania.Nie wyobrazalam sobie jak przetrwam te 40 tyg...A jakos juz w sumie dobrnelam do celu,do konca,teraz byleby do porodu i zdrowego dzidziusia urodzic.Tez do tej pory nie wierze, ze bede miec 2 dzieci i to 1 po 2.Jednak jakos powoli zaczynam(dopiero teraz) dostrzega takze plusy tej sytuacji.Chociazby finansowa.Inna to fakt,ze swiadomie to zdecydowalabym sie na dziecko MOZE za 3 lata,ale może....A 2 miec zawsze chcialam, tylko zeby tak ktos za mnie pochodzil te 9m-cy w ciazy,bo dla mnie ten stan to koszmar!Poza tym po 2 latach męczarni masz komfort ,ze z pieluch wychodzisz, ze dzieci odchowane, a Twoje kumpele dopiero to maja przed sobą.Jest naprawde wiele plusow i tak nalezy myslec, bo inaczej tylko usiąsc i plakac. Zycze powodzenia,pozdrawiam,bedzie ok-zobaczysz:)

Gość joko*
tylko nie wiadomo czy trzecie sie nie przytrafi