Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

STARSZA PANI MUSI ZNIKNĄĆ

Polecane posty

Gość zajebiaszcie...
zadzwon do mopsu i zloz anonimowy donos ze babci odbija

Gość postaw jej flaszke i czekoladk
rozanieli sie i nie bedzie upierdliwa

No kuźwa siedzę se grzecznie przy kompie, siorki prawie śpią, a ona przychodzi z opierdolem, że za głośno... Ostatnio mandat przez nią dostałam, w zasadzie zupełnie bezpodstawnie, ale chyba psy się czuły w obowiązku...

Gość starsza pani
sprobowac na odmiane byc milym dla starszej pani.Nie ciagle zaczepki i....wyzwiska

Cóż, ogólnie mam do starszych pań szacunek i nikogo z zasady nie wyzywam. Ale tak mi nerwa dziś ruszyła, że szkoda gadać. A ten topik ma być humorystyczny, na poprawę humoru, więc proszę nie moralizować. I czekam na kolejne pomysły :)

Gość a starsza pani na swoim kompie
wystukuje topik: Desiree musi zniknąc

Chciałabym to zobaczyć :) Czy wszyscy tutaj myślą, że ja naprawdę zakłócałam jej spokój?? Darłam mordę do monitora czy jak??

jakby mandat byl bezpodstawny, to moglas go nie przyjac (i czekac na rozprawe w sadzie grodzkim) i zlozyc zazalenie na policjantow 🖐️

Gość a ja cie rozumiem mam taka
w klatce na szczescie ze ona na parterze a ja na 4 pietrze.

Gość na takie pojebane babsztyle
nie ma sposobu no chyba że czas.... czas je kiedyś zabierze

my kiedys robilismy jaja ludziom, chamskie, ale kiedy ktos jest swinia i nic nie dziala zeby sie zmienil to czas zaczac dzialac ostrzej.... mysmy dzwonili do gazowni i zamawiali butle gazowe dla takiej pani, a ona w szoku :O, albo zamow przez telefon firme pogrzebowa na jej adres, hihi,bedzie ubaw :P...........musisz tego typu rzeczy wprowadzic

cebulka... Twoje zachowanie jest ponizej krytyki :O mam nadzieje ze kiedys cie (celowo z malej litery to pisze) zlapia :)

Angel_81 tyle masz lat? 81?sztywniak z ciebie.... autor wyraznie napisal \"A ten topik ma być humorystyczny, na poprawę humoru, więc proszę nie moralizować.\" Stara baba jestes i tyle. Pozdrawiam.

tak mam 81 lat :classic_cool: i klase . Wiesz co to jest ? :classic_cool: ok, topik moze i ma byc humorystyczny ,ale ty opisujesz zdarzenia ,ktore rzeczywiscie mialy miejsce . Jak dla mnie nie na miejscu i na poziomie dzieci z podstawowki . Pozdrawiam rowniez :)

Gość a ja tez mam takie babsko
w klatce :/ siedzialam se z kolezanka na lawce jadlysmy slonecznik skorupki wyrzucalysmy do kosza obok lawki a ona na tacke przyniosla hehe durna. a jak bylysmy male nie moglysmy skakac w gume bo jej okna sie kurzyly. drzwiami nie wolno trzaskac ( a przeciez same sie zamykaja), ide ze smieciami to ta mi sie patrzy co mam w tych smieciach tak perfidnie. do tego plotkara i bajkopisara

Gość sąsiadka z 11 piętra
Ja naszczęście mam super sąsiadów :D oprócz takiej zgrzędy, ale nie groźna jest więc nie zwracam na nią uwagi. mam jeszcze sąsiada chorego psychicznie ale to szczegół ;P

Gość a ja tez mam takie babsko
no i mam jeszcze jednego tez psychola, ktoremu cos odjebalo i swojego najlepszego przyjaciela sasiada z siekiera gonil, a potem w domu na golasa do kaloryfera sie przywiazal hehe. u nas to sie dzieje

Gość desiree83.
dzisiaj spotkałam starą na korytarzu i dałam jej w pape

Gość a mysmy jajka zrzucali na
samochody :D

Gość Przywiąż sznurek
do jej klami a drugi koniec do klamki sąsiadów z naprzeciwka i zadzwoń do drzwi.Szybko uciekaj.

Gość Jestes wyjatkowo ...
ograniczona osobą. Mieszkając w bloku niestety trzeba pamiętac o tym, ze sa rownież inni likatorzy, ktorzy maja prawo do spokoju, a jak tobie się nie podoba to się wyprowadź, albo postaw sobie chalupe i bedziesz tam mogła robic co chcesz (nie zawsze !:) ) :-D

Gość Rębajło
kup silkon w wyciskaczu , wyjdź w nocy i sklej jej drzwi z futryną.

Gość kwiatek bez płatek
Sąsiedzi mają to do siebie że potrafią dokopać!!!.Skoro próbowałaś być miła to zacznij być nie miła

Gość Rębajło
Zrób jej kupę na wycieraczce

Widzę, że inni są tu ograniczeni... Jeśli 3 mieszkające osoby, z których jedna zasypia, druga się kąpie, a trzecia przegląda strony w necie (przy czym nie gra muzyka, nawet tv nie jest włączony) przeszkadzają sąsiadom, to jak mają się ludzie we własnym mieszkaniu zachowywać?? Poza tym to nie jest topik \"opierdol mnie za zakłócanie spokoju choć nic o tym nie wiesz\" tylko z zabawnymi pomysłami, na poprawę humoru jeszcze raz mówię. A sranie na wycieraczkę i podpalanie to pierwsza wersja znajomych :)