Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co chce dostac

pomozcie, byle szybko...

Polecane posty

Go艣膰 co chce dostac

co moge sobie zazyczyc na prezent urodzinowy od faceta? mam 20 min na decyzje ... kilka propozycji mam wyslac mu smsem... Jak macie jakies pomysly , dawajcie smialo.. bede wdzieczna :) 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 co chce dostac
:P cos realnego :P za okolo 200zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chce dostac
mam juz nie chce nastepnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumy chcia艂abym i
bielizne kolczyki spodniczke fajna bluzke tusz do rzes zestaw kosmetykow wielkiego miska, wizyte u kosmetyczki,karnet do solarium :D ksiazke p艂yte kubek jego zdjecie w ramce , kajdanki :D bukiet r贸z portfel drogi podk艂ad z baza pod podklad, depilator szuszarke prostownice lokowke do wlosow:) looosie ja chcialabym to wszystko :) komplet swieczek zapachowych :D ach....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwaaaaaaaaaaazam
mo偶e popro艣 lepiej miko艂aja o dodatkowe IQ

Udost臋pnij ten post

a czego nie masz a bardzo by艣 chcia艂a? np . perfumy, mp3, zegarek, a moze jaki艣 ciuch, mo偶e jak膮艣 torebkk臋 sobie upatrzy艂a艣 pomy艣l to w ko艅cu ma by膰 przyjemno艣膰 dla ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chce dostac
:D ale pomyslow :D perfumow nie wybierze pewnie sam... bielizne - no moze cos fajnego by zlapal w reke ;) kolczyki- nie da rady - nie zna sie na tym :D spodniczke - kupi wtedy mini jakas.. nie przepadam za tak krotkimi fajna bluzke- :) to jest si ;) tusz do rzes - nie cierpi jak sie maluje zestaw kosmetykow- patrz wyzej wielkiego miska- dostalam juz dwa , wizyte u kosmetyczki- moja przyjaciolka jest kosmetyczka, mam zabiegi za darmo ,karnet do solarium - mam wykupiony, zreszta on tego nie chwali ksiazke- :) moze byc :) p艂yte - nie bedzie wiediedzial jaka :D kubek - mamy tyle kubkow w szafie , ze ciezko ja zamknac jego zdjecie w ramce - pomysli , ze uznam to za narcyzm , kajdanki - :) dobry pomysl :) bukiet r贸z - :) pewnie do prezentu i tak kupi kwiatki portfel - kupilam sbie jakis miesiac temu drogi podk艂ad z baza pod podklad, - patrz wyzej a propo kosmetykow depilator - mam szuszarke- mam prostownice - mam lokowke do wlosow - mam looosie ja chcialabym to wszystko komplet swieczek zapachowych - nie lubi jak kupuje ja swieczki zapachowe, wiec pewnie nie kupi mi ich Ale dziekuje z apomysl :D .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o jezusiczka nazare艅ski...
"perfumow nie wybierze pewnie sam... " PERFUM dziewcz臋. PERFUM a nie perfum贸w buraku !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chce dostac
:O no burak sie odezwal... nie mozna spokojnie?? :O :O :O

Udost臋pnij ten post

ja jestem spokojna

Udost臋pnij ten post

ze stoickim spokojem sram sobie do ryja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chce dostac
to spokojni ludzie od burakow innych wyzywaja? i pisza caps lockiem? hmm... ciekawe, ciekawe... czy moze tacy , co potrafia tylko na bledy innych patrzec i im ostro je wytykac? ?? Ty chyba taka/ taki jestes... popatrz na siebie :)

Udost臋pnij ten post

ciag dalszy pomys艂ow Poduszeczke zareczynowa albo z jakims fajnym napisem wazon jakies fajne pioro z pentela lampke w kszta艂cie pieska albo jakims innym wysnionym Lampke z takim zelem w srodku duza torbe s艂odyczy szkatluka jakas srebna Mp3 albo inny odtwarzacz zegarek kosmetyk upiekszajacy w stylu zestaw sol morska kuleczki do kapieli kt贸re musuja kula akwarium ze zlotymi rybkami kamasutre:D Albo ksiazke stu pozycji niech zabierze cie do kina i na kolacje zaproponuj mu :)\' kosmetyczka nowoczesny notatnik zebys nigdy nie zpaomniala o waznych okazajach i spotkaniach z nim :D elektroniczny albom na zdjecia zreszta pomysl co by sie tobie przyda艂o fajna czapke i szalik jest zima :) Komplet poscieli Koc cieply i duuuzy :) kamerke internetowa zebys zawsze mogla z nim gadac :) kapcie w kszta艂cie serduszek zebys mia艂a w czym chodzic po domu + szlafrok :) Naszyjnik??:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chce dostac
27 :) jestem architektem , ubie podroze, zwirzaki itd..... chcialam kota... hmm... no coz.. nie wyszlo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 losica to ja
no to jakas tezke na przechowywanie arkuszy papieru :D nie wiem jak to sie tam nazywa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chce dostac
no mam :(

Udost臋pnij ten post

ja bym chcia艂a jaki艣 ciuch :) a nie mo偶esz mu zaproponowa膰 偶e w ramach prezentu kopsniecie si臋 do sklepu, Ty wybierzesz, a On zap艂aci??? My tak robimy :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co chce dostac
MOWILAM MU...ALE TO UPARCIUCH ... :D

Udost臋pnij ten post

to powiedz, 偶e uwielbiasz niespodzianki i zdaj si臋 na niego :) tak te偶 jest super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶al mi ludzi
kt贸rzy do tego stopnia nie maj膮 w艂asnego zdania, 偶e musz膮 innych pyta膰, co chc膮 na urodziny...

Udost臋pnij ten post