Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co chce dostac

pomozcie, byle szybko...

Polecane posty

Gość co chce dostac

co moge sobie zazyczyc na prezent urodzinowy od faceta? mam 20 min na decyzje ... kilka propozycji mam wyslac mu smsem... Jak macie jakies pomysly , dawajcie smialo.. bede wdzieczna :) 🌻

Gość co chce dostac
:P cos realnego :P za okolo 200zl

Gość co chce dostac
mam juz nie chce nastepnego

Gość perfumy chciałabym i
bielizne kolczyki spodniczke fajna bluzke tusz do rzes zestaw kosmetykow wielkiego miska, wizyte u kosmetyczki,karnet do solarium :D ksiazke płyte kubek jego zdjecie w ramce , kajdanki :D bukiet róz portfel drogi podkład z baza pod podklad, depilator szuszarke prostownice lokowke do wlosow:) looosie ja chcialabym to wszystko :) komplet swieczek zapachowych :D ach....

Gość uwaaaaaaaaaaazam
może poproś lepiej mikołaja o dodatkowe IQ

a czego nie masz a bardzo byś chciała? np . perfumy, mp3, zegarek, a moze jakiś ciuch, może jakąś torebkkę sobie upatrzyłaś pomyśl to w końcu ma być przyjemność dla ciebie

Gość co chce dostac
:D ale pomyslow :D perfumow nie wybierze pewnie sam... bielizne - no moze cos fajnego by zlapal w reke ;) kolczyki- nie da rady - nie zna sie na tym :D spodniczke - kupi wtedy mini jakas.. nie przepadam za tak krotkimi fajna bluzke- :) to jest si ;) tusz do rzes - nie cierpi jak sie maluje zestaw kosmetykow- patrz wyzej wielkiego miska- dostalam juz dwa , wizyte u kosmetyczki- moja przyjaciolka jest kosmetyczka, mam zabiegi za darmo ,karnet do solarium - mam wykupiony, zreszta on tego nie chwali ksiazke- :) moze byc :) płyte - nie bedzie wiediedzial jaka :D kubek - mamy tyle kubkow w szafie , ze ciezko ja zamknac jego zdjecie w ramce - pomysli , ze uznam to za narcyzm , kajdanki - :) dobry pomysl :) bukiet róz - :) pewnie do prezentu i tak kupi kwiatki portfel - kupilam sbie jakis miesiac temu drogi podkład z baza pod podklad, - patrz wyzej a propo kosmetykow depilator - mam szuszarke- mam prostownice - mam lokowke do wlosow - mam looosie ja chcialabym to wszystko komplet swieczek zapachowych - nie lubi jak kupuje ja swieczki zapachowe, wiec pewnie nie kupi mi ich Ale dziekuje z apomysl :D .

Gość o jezusiczka nazareński...
"perfumow nie wybierze pewnie sam... " PERFUM dziewczę. PERFUM a nie perfumów buraku !!!!!

Gość co chce dostac
:O no burak sie odezwal... nie mozna spokojnie?? :O :O :O

ja jestem spokojna

ze stoickim spokojem sram sobie do ryja :)

Gość co chce dostac
to spokojni ludzie od burakow innych wyzywaja? i pisza caps lockiem? hmm... ciekawe, ciekawe... czy moze tacy , co potrafia tylko na bledy innych patrzec i im ostro je wytykac? ?? Ty chyba taka/ taki jestes... popatrz na siebie :)

ciag dalszy pomysłow Poduszeczke zareczynowa albo z jakims fajnym napisem wazon jakies fajne pioro z pentela lampke w kształcie pieska albo jakims innym wysnionym Lampke z takim zelem w srodku duza torbe słodyczy szkatluka jakas srebna Mp3 albo inny odtwarzacz zegarek kosmetyk upiekszajacy w stylu zestaw sol morska kuleczki do kapieli które musuja kula akwarium ze zlotymi rybkami kamasutre:D Albo ksiazke stu pozycji niech zabierze cie do kina i na kolacje zaproponuj mu :)\' kosmetyczka nowoczesny notatnik zebys nigdy nie zpaomniala o waznych okazajach i spotkaniach z nim :D elektroniczny albom na zdjecia zreszta pomysl co by sie tobie przydało fajna czapke i szalik jest zima :) Komplet poscieli Koc cieply i duuuzy :) kamerke internetowa zebys zawsze mogla z nim gadac :) kapcie w kształcie serduszek zebys miała w czym chodzic po domu + szlafrok :) Naszyjnik??:)

Gość co chce dostac
27 :) jestem architektem , ubie podroze, zwirzaki itd..... chcialam kota... hmm... no coz.. nie wyszlo...

Gość losica to ja
no to jakas tezke na przechowywanie arkuszy papieru :D nie wiem jak to sie tam nazywa:)

Gość co chce dostac
no mam :(

ja bym chciała jakiś ciuch :) a nie możesz mu zaproponować że w ramach prezentu kopsniecie się do sklepu, Ty wybierzesz, a On zapłaci??? My tak robimy :):):)

Gość co chce dostac
MOWILAM MU...ALE TO UPARCIUCH ... :D

to powiedz, że uwielbiasz niespodzianki i zdaj się na niego :) tak też jest super :)

Gość żal mi ludzi
którzy do tego stopnia nie mają własnego zdania, że muszą innych pytać, co chcą na urodziny...