Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomagam koleżance

Pomoc odzież ,obuwie

Polecane posty

Gość Pomagam koleżance

Pomagam koleżance Moja koleżanka jest w bardzo trudnej sytuacji refinansowej. Ma czwórkę dzieci chłopcy w wieku 3 latka ,5 latek i 8 lat Dziewczynka w wieku 9 lat . Bardzo proszę wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc być może macie w Państwo w swojej szafie nie potrzebne ubrania dla dzieci a zwłaszcza BUTY zimowe dzieci chodzą w letnim obuwiu a i mama chodzi bardzo skromnie i zimno ubrana . Bardzo proszę o jaką kol wiek pomoc zbliżają się Świętą bądźmy dla siebie dobrzy .Bardzo potrzebne są buty dla dziewczynki rozmiar 36 zimowe kozaczki . Pozdrawiam Małgorzata Mój nr. gg 5920305 e-mail cherubinek29@wp.pl

Gość Pomagam koleżance
Dziękuje Ci Aniu jesteś wspaniała i bardzo ,bardzo dobra te rzeczy są śliczne a tego te słodycze. Jak rozpakowałyśmy paczkę ja się popłakałam DZIĘKUJE. Dziękuje też Pani Dorocie z Warszawy kurteczka i buciki są śliczne. Brak mi słów ,żeby opisać to co czuje . Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz bardzo dziękuje zaopatrzyłam się w kartki świąteczne wyślę z życzeniami tak tylko mogę się odwdzięczyć wspaniałym ludziom . Pozdrawiam Małgorzata