Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punktzwrotny

Open the door and show me your face tonight...

Polecane posty

Chciałbym zobaczyć tą twarz, pełną zrozumienia, miłości, ciepła. Te oczy, lekko wilgotne od łez wzruszenia a zarazem przepełnione radością i szczęściem. Chciałbym poczuć zapach kobiety, kobiety, która mnie pokocha...

Gość powiem Ci
to chyba Ty powinieneś pokaz nam swoja Twarz:) Po za tym nie wiem ile masz lat wiec może jestem za młoda dla Ciebie :)

Gość powiem Ci
to w takim razie jesteś dla mnie za młody :) A ja swej nie pokarze chodź wyglądam na młodszą niż jestem 😭

Gość Adrian z Koszalina
Czy kobietę w ogóle stać na uczucia ?? Tak, ale tylko wtedy, gdy nie ma już innego wyjścia - vide Jenny z Forresta Gumpa: zostaje dopiero wtedy, kiedy wie, że umrze na AIDS, a wcześniej woli każdego gnojka od szczerze kochającego ją bohatera. Tomasz Beksiński "Tylko Rock", nr 3 / 1999

Ja jednak mam nadzieję, że nie wszystkie kobiety takie są i że gdzieś czeka na mnie jakaś rodzyneczka co to i kochać potrafi :) Może jestem zbytnim optymistą?

Gość porada
człowieku spadaj stad....to juz chyba twoj 3 topik na kafe o tym ze szukasz dziewczyny i zawsze sie konczy tak ze jak pokazesz swoje zdjecie to wszystkie przestaja pisac wiec daruj sobie i spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

zwykle jest tak że jak pokaże swoje zdjęcie to przestają pisać na forum... i przechodzą na bardziej prywatny grunt :D

a dlaczeg Adrianie tak uogólniasz.. to samo w takim razie można powiedzieć o Was.

Punktzwrotny - i jeszcze ne znalazłeś tej jedynej.. to aż dziwne?