Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jestem_a

CZY MIAłAM PRAWO SIE WKURZYć?

Polecane posty

Gość za pewny Ciebie jest
skąd się biorą kobiety bluszcze i przyduszeni przez nie mężczyźni?

Gość gdyby mój mąż tak zachowywał
się gdy idę na imprezę służbową to bym go wyśmiała. I na odwrót gdybym czuła się zranionai strzelała fochy, bo on raz na jakiś czas idzie sam z ludźmi z pracy, to by uznał, że jestem nienormalna. ludzie trochę zaufania do siebie! Czy jak ma się rodzinę to należy ze wszystkiego rezygnować? Bez przesady.

Gość a podniose
bo ją rozumiem

a ja nie rozumiem...żeby nic nie powiedział, tylko wrócil duuuuużo później, niż miał, to co innego. Ale w takiej sytuacji? Uważam, że każdy ma prawo do jakiegoś tam prywatnego życia i jeżeli on sie nie czepia moich wypadów z kolezankami (zawsze o takich uprzedzam), to i ja nie powinnam sie czepiać.

Gość łooooooo nie
WEDLUG MNIE POSTĄPIL BRZYDKO I TEZ BYM SIE WKURZYLA I DENERWOWALA ALE SĄ TAKIE KOBIETY KTORE MAJA DO GDZIES

Gość nie maja gdzies
tylko maja mozgi.. i nie ograniczaja swojego zycia tylko do drugiej osoby i szpiegowania martwienia sie i dolowania bo sygnalka nie puscil.. bo esek podejrzany..

to nie jest kwestia tego, czy ma sie gdzieś, tylko tego, czy umie się żyć z drugą osobą tak, aby jej nie \"zaglaskać na śmierć\". To, że sie z kimś jest, nie oznacza (ale to moje zdanie, nie trzeba go podzielać), że się koniecznie musi spędzać z tą osobą każdą wolną chwilę...takie coś może być cholernie uciążliwe :( jak to było? coś o tym, że mężczyzna jest jak sprężyna, jak go puscisz, to sam wróci na swoje miejsce, a jak zaczniesz ściskać za mocno, to bedzie usiłował sie odgiąć...kobiet też to dotyczy ;)

Gość łooooooo nie
ALE ONA PISALA ZE WIEKSZOSC CZASU SA W PRACY-INNEJ!!!!!!!!!

Gość a-ja-powiem-że
Rozumiem, gdy moj facet wychodzimy ze znajomymi- wszystkich poznalam i są wporzo. Ale gdyby wychodzil z kims kogo nie trawie lub moge byc zazdrosna bo wiem ze np.jakas laska mu sie podoba czy cos i bym widziala ze sie stroi, biegnie na impreze itd. to bym sie wkur*ila na calego i dlatego moja odp na pytanie brzmi YES

Gość dołącze się
Przykro mi by było jakby tak zachował sie moj men po powrocie i rano-tak wiem to boli jak ukochany nie chce zrozumiec, jest zimny i ma w d**** co czujemy i woli olać niz przyjsc, pogadac, utulić i ustalic cos na przyszlosc

Gość taka_jestem_a
Ktoś tu napisał ,ze by sie nie odzywał, milczał jak grób i czekaz az on cos zrozumie... myslicie ze to by cos dało? Bo jakos nie wydaje mi sie :( Chcialam z nim pogadac, wyjasnic ale on nie chce bo pytał, ale jak zaczelam mowic- rezygnowal z rozmowy :O Za 1,5h bedziemy razem w domu.... jak sie zachowac? Jest mi przykro, smutno i boli mnie ze on mnie nie rozumie... ze nie widzi nic zlego, nic!! :( On wychodzi ze znajomymi (nie z pracy) i na prawde nie mam nic do tego, czedto jak ja wychodze z moimi, on idzie ze swoimi (jak jade do rodzicow do domu) i jest zawsze ok, zadnych jazd, chce tylko eska jak wroci do domu dostac, czy jest ok, czy nic sie nie stało... a tu jest troche inna sytuacja........... :(