Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telimena 26

praca fakturzystki-ile zaproponowac?

Polecane posty

Gość telimena 26

ide jutro na rozmowe w sprawie pracy, zapewne padnie pytanie ile bym chiala zarabiac.praca od pn-sob 8h w sob 4.czy 1.000zl nie bedzie za duzo na reke?

Gość za lezy
zalezy jaka masz sytuacje, jak daleko jest praca, jakie daje perspektywy, czy musisz sie sama utrzymac i w jakim miescie, bo np.Wawa jest bardzo droga

Gość telimena 26
do pracy mam bardzo blisko, nie mam duzych kwalifikacji ani doswiadczenia, miasto to lublin, nie wiem ile powinnam zaproponowac, zeby sie nie wyglupic

Gość za lezy
potarguj sie z nimi troszke ale tak, zeby nie zejsc nizej niz ten 1000 na okresie probnym 9bo i tak Ci pewnie na poczatku nie dadza dluzszej umowy)

Gość to wcale nie wysoka pensja
ja zaproponowałam nowej pracownicy 2400 brutto. Praca biurowa. Po okresie próbnym , jeżeli się sprawdzi dostanie więcej.

Gość za lezy
poza tym pamietaj, ze od stycznia minimalna pensja idzie w gore, wiec ten 1000zl to nie jest znowu tak wielka kasa

Gość ja uwazam ze 1000na reke
w tym przypadku to juz jest takie minimum ponizej ktorego to juz wcale nie powinno sie zejsc

Gość telimena 26
a czy to jest trudna praca?czy latwo jest sie nauczyc fakturowania?nigdy nie pracowalam w takim zawodzie/

daj spokoj, poradzisz sobie🖐️

Moim zdaniem to niewiele, zwłaszcza jak na prace również w soboty, chyba że za te soboty będziesz mogła sobie odebrać godziny w tygodniu...

ja też uważam ,że 1000 to niedużo. Nawet dla początkującego pracownika. Na początek powiedz 1200 na rękę. Jakby co, to będzie z czego obniżyć. 🌼

a sorki, nie doczytalam o tych sobotach...jak z sobotami to 1200 nie mniej...rany co za wyzysk :o

Pobierz sobie jakiś program do wystawiania faktur, najlepiej taki, jakiego używają w tej pracy, ale jeśli nie wiesz, dowolny. Może być wersja demo, ważne żeby się oswoić, a nie będziesz musiała pytać czy to łatwe czy trudne. Dla mnie jest to łatwe, co za problem wystawić fakturę, ale dla kogoś innego jest trudne zrozumieć wartość netto i brutto. Tak wyglądają profesjonalne programy do faktur: http://www.infokrak.net/screen.php?logo=graphics/screen/sprzedaz/sprzedaz01&desc=Faktura%20sprzedaży a tutaj demo innego programu do pobrania: http://www.rafsoft.net/faktura/downloadk2007_html.php