Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannie

Koloryzacja 24mycia - czy mozna to pofarbowac??! POMOCY szybka rada potrzebna!

Polecane posty

Gość Hannie

Na poczatku witam Was wszystkie, widze ze tu naprawde znajace sie na rzeczy kobiety przebywaja wiec licze ze mi pomozecie. Sprawa przedstawia sie tak: mialam u fryzjera robione jasno-brazowo-rude wlosy. Potem pojawily sie odrosty. Nalozylam na to farbe do 24 myc, jasny braz od Pallete. Kolor wyszedl uroczy, ale pojawil sie problem. Otoz obiecano mi przedluzenie wlosow, na czym mi bardzo zalezy, i chcialabym zeby mialy wlasnie taki kolor jak moj teraz. Ale to farba zmywalna, wiec jak doczepione wlosy beda miec taki kolor to na stale, a moje sie beda zmywac i bedzie roznica. Czy moge na ta farbe 24 mycia nalozyc farbe na stale? Czy nie wyjdzie mi wtedy duzo ciemniejszy kolor? Czy podczas wymywania sie tej 24 farby nie bedzie sie zmienial ten kolor ktory da mi zwykla farba? Prosze o odpowiedz, jak wiecie przedluzanie to nie jest taka tania zabawa, a ze samej nigdy by mnie nie bylo stac to bardzo nie chce tego zmarnowac!!!

Gość Jak Wyzej
jezeli to na 24 mycia to bylo palette, to nie ma obaw - nie zmyje ci sie. ja wlasnie usiluje to zmyc, od pol roku. i nic. :)

Gość Hannie
ja jednak mysle ze sie zmyje, wczesniej juz mialam ja 3 razy i zawsze mi sie idealnie zmywala, dlatego boje sie farbowac ta na stale bo nie wiem jak sie kolor zachowa.. hmm ale dziwne ze wam sie nie zmywala wlasnie czytalam inny watek o farbach i... szok! ja nigdy z nia problemow nie mialam, wrecz bym powiedziala ze za szybko sie zmywa