Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

No u mnie jest identycznie hehe:) No i chyba tak szybko sie na tym horyzoncie nie pojawi znając życie :( A może to i lepiej mam więcej czasu dla siebie no i więcej moge sobie ofiarować :) hehe:)

uff a myslalam ze tylko ja jestem taka samotna. ale nic na sile, przekonalam sie o tym niedawno, nie da sie byc z kims tylko dlatego ze samotnosc dokucza i denerwuje widok zakochanych par. ja daje sobie kilka miesiecy, teraz odpoczywam:) moje prywatne wczasy od mezczyzn ;)

No nie tylko ty jesteś taka samotna:) no ale ja już sie chyba przyzwyczaiłam chociaż czasami mam dołki ale takie nie głębokie szybko sie ja da zakopać :)

malenka, ale jesli twoj roczniek to \'90 to nie masz sie o co martwic, mloda jestes:) ja tez sie przyzwyczailam, oswoilam. przyjdzie milosc- super, nie przyjdzie- pogodze sie z tym faktem:)

cztery a ja sobie kupiłam ostatnio dwa takie wdzianka :-) jak mi się uda i czas pozwoli to wkleje później link ;-)

wow, swietne:) na pewno mezczyzna musi byc zadowolony hihih ja zawsze jakos wybieram bardzej bezpieczne zestawy, wiec przypuszczaam ze zostalabym przy czerni:) ale taka bielizna ma w sobie to cos, przesliczna😍

nooooooooooo :-D ja tez bardziej preferuje klasyczne wzory, ale tak się jakoś skusiłam na ten róż pod wpływem chwili... czasem troche szaleństwa nie zaszkodzi ;-)

a wogóle to poluje na czerwony sweterek taki na guziczki rozpinany w serek... kurde, ja nic czerwonego nie mam i chyba dlatego tak mi się jakoś ubzdurał taki! tylko nigdzie nie moge trafić sweterka w tym stylu... :-o

ja kiedys gdzies przeczytalam zeby na zakupach kupic sobie cos, czego nigdy bysmy sobie nie kupili, w moim przypadku frywolna bielizna hihi nawet na codzien nosza ladna bielizne, wole taka niz zwykla w sportowym stylu:) nooo, musze sobe kiedys kupic jakis ladny intymny ciuszek, ale myslalam tez o gorsecie plus ladne majteczki, ponczochy, pas do ponczoch(ewentualnie, nie wiem czy jest od dopelnieniem stroju czy dodatkiem) ale raczej lateksu na siebie bym nie zalozyla (chyba) hehehh

CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEść Ratunkuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 co u Ciebie??? jak z majowym???????????

cztery - ja lateksu tez bym chyba nie założyła, chyba, zeby mi ktoś za to zapłacił :-D :-D :-D

ratunku 🌻 to naprawde ty??????? jesteś???????????????? cześć dziewczynki,sorki ale tak dawno nie rozmawiałam z ratunku,aż tu wchodzę i co widzę???????? hurrrrrrrraaaaaaaaaaaa!!!!!

haj ratunku zolzo jedna:):):):) to bardzo dobrze ze z majowym jest majowo:):):) ja mimo ze nie mam \"majowego\" to tez u mnie jest majowo;););)

mewik co ty tak szybko ja chcesz wydac za maz?? czys ty kobieto oszalala??:):):D:D:D:P:P:P:P

helloo dziewczynki :) 🌻 no proszę proszę, ratunku się odezwała :D Mewik sliczna ta bielizna. Normalnie i ja sie na coś skuszę. Chyba będe musiała zaciągnąc koleżanke na jakieś szałowe zakupy ;) Bo sama to nie lubie. Cztery litery i Maleńka dołączam do Waszej paczki samotnych ;)

oooooooo Taka jedna witaj!!!! a pewnie, że kup sobie jakiś ciuszek tego typu! Zrób sobie prezent na gwiazdkę ;-)

Witam wszystkie babki🌻 mewik🌻 $liczne te Twoje wdzianka:) madasia🌻 uni🌻 RATUNKU 🌻 świetnie że jesteś i że dobrze jest z maojowym mimo grudnia:) cztery litery🌻 taka jedna🌻 chyba o nikim nie zapomniałam:)

Ja sobie tutaj zagladam czasem hihi ale wlasnie widze ze dziewczyn nie ma. No nic, dobrej nocki dla wszyyystkich:) 😴 zZzZzZzzzZzZzZzZzZ

hej. Dzisiaj ja pierwsza :) Przyszłam sobie do pracy, wchodzę, a w wejściu powitał mnie taki wstrętny ogromny paskudny brzydki pająk.... jak ja nie cierpie pająków .. normalnie odechciało mi się wszystkiego. Gdyby jeszcze jakąś kase mi przyniósł a tu nic tylko mi humor zepsuł :( blee

taka jedna 🌻 co się pająkiem przejmujesz, on był tez pewnie przestraszony jak mu na czołówke wyszła taka jedna :-D żartuje!! kochane przytyłam - masakra, weszłam 2 dni temu na wage i się załamałam!!!!!!! jeszcze kilogram i będę taka jak wtedy gdy byłam najcięższa w życiu!!!! Boziu, a za 8 m-cy i 14 dni mam ślub... trzeba jakoś schudnąć!!!! troche ruchu i ograniczenie jedzonka! od wczoraj nie połykam nic po 18stej oprócz wody i nie jesm słodyczy - ale jak tu przy swiętach ograniczać słodkości :-o RATUNKUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mewik :) ja myślę że on się tak specjalnie czaił na mnie. Pewnie chciał mnie uzreć. Normalnie takie wielgaśny potwór fuj Jeszcze takiego olbrzyma nie widziałam. Nie martw się na zapas ile będziesz ważyc na slubie. Ja przed swoim ślubem schudłam 10 kilo w 3 miesiące więc spoko. Troche stresów, nerwów, bieganiny i samo zleci ;) Ja się teraz zapisałam na aerobic ale prawde mówiąc nie widze zebym jakoś chudła... przeciwnie, spodnie robią się coraz węższe :O A jeszcze jak w święta pojem to w drzwi nie wejde ;)