Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

Debil ! Parszywiec! S.k.u.r.w.ysyn!! odbij tym chlopom, nie chca miec chyba dobrze tylko tworza problemy. Jasna cholera... Madasia tule Cie mocno❤️

siedzę pije,ale jutro sie juz biorę za siebie,nie moge zmarnować sobie zycia dla debila..................................

dziewczynki mam straszny zapierdacz w pracy i w szkole - w sensie nauki i pisanie 3 prac zaliczeniowych - masakra!!! dlatego mało bede zaglądac przez jakies 2 tygodnie :-( ale gorąco pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madasia ❤️ Mam nadzieję ze już go spakowałaś i wystawilas za drzwi. Nawet sie nie zastanawiaj. Nie dosc ze pije to jeszcze Cie zdradza. I nie waz mi sie go usprawidliwiac. On nie pije dlatego ze ja spotkał. Ani nie poznał ja bo Ty na niego krzyczałaś. Ten facet jest głupi i tyle.

Adzia sorki że dopiero dzisiaj ale wszystkiego najlepszego kochanie,dużo,dużo szczęścia w życiu i miłości,spełnienia wszystkich marzeń-nawet tych najdrobniejszych..... :) 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄 usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄usta]👄👄

cosik mi nie wyszło,ale to tak jak w moim życiu- :) także nic nowego....

Madasia za takie tekściorki jak post wyżej to zaraz dostaniesz wpierdol :D Dziekuję za życzenia Madaś 🌼 i Mewik 🌼 :* :* :* Ewcia jak zwykle niezawodna :* :)

przepraszam bardzo ja ci tez zlozylam zyczenia ale na gg:(:(:(:(:(:(:(

Ekhem.. Cześć Dziewczyny :D Powracam skruszona, a na swoje wytłumaczenie mam tylko to, że...nie mogłam znaleść watku :O (a tu praca, a tu sesja, a to tamto) Madasia i Adzia 🌼 NAJLEPSZEGO ZOŁZUNIE :D ❤️ Mad zgadzam się z Taką Jedną...Nic dodać nic ując. Won z nim :( Im szybciej tym lepiej, zobaczysz :) Popatrz na Summer :P Po opisach to widzę, że szaleje hehe :D Ja też już dawno zapomniałam o trolisku (przypomniałam sobie teraz dopiero - bo co jak co, ale \"dzięki\" niemu znalazłam się w naszym zacnym gronie :D) i jest OK :D Chociaż przydałby się jakis zastepczy model... ;) Ale jestem jakas zblokowana w tym temacie :P Summer no podziel się z nami : Co u Ciebie? :P Co to za wielbociele? :D Nie wiem sama co tu jeszcze naskrobać.. Ciesze się, że wkońcu Was znalazłam :) I ide spać, bo dziś na nogach od 5... ( w pracy do 21 :O) Bużka

Uni składałaś mi na gg i tam Ci też dizekowałam, więc o co chodzi ;> :P :) Lomonka hehe spoźnione również dziekuję :D :* :) A Summer uuu co ta dziewczyna wyprawia to konec świata :D ja jużsie głupie w imionach jej adoratorów :D [zabije mnie :D Sylka z pważaniem :* :) :D ] Dziewczyny szkoda , że Nasze forum się tak ... yy szkoda , że zdechło . Fajnie było popisać :P Pamiętam jak dzień mnie nie było wracłam i mialam około 10 stronek do nadrabiania :D a teraz bieda i ubóstwo :P

wróóóć gubię*** miało być gubię :P haha :P

Adzia ale mi sentyment włączyłas do tamtego pisania na forum, szłysmy jak burza, fajnie było!! :-( a teraz 😭 jeszcze ten tydzien mam zapierdziel jak cholera, ale w nastepnym sie odezwę, chyba że jaies poprawki bedę mieć, to dalej będę się męczyc. Buziaki!!!!!!!!!!! 👄 👄 👄

p.s Lomonka dobrze, ze nas odnalazłas!!

madasia widze, ze humorek w dolinke wpadł :-( trzeba cos z tym zrobić... koniecznie!!!! :-D

...i ja nie żaruje!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

humor na dziś (niektóre sa okropne, frustrujące, ale...) > Siedzi dwóch facetów w knajpie, rozmawiają i pija piwo, w pewnej chwili > jeden pyta: > - powiedz mi Kaziu, czy ty robisz to z żona czasami w tą drugą dziurkę? > - coś ty, żeby w ciążę zaszła. > > ********** > Wiesz, moja żona chyba nie żyje. > - Jak to?! > - No seks to tak jak zwykle, ale garów i prania ciągle przybywa. > > ********** > > Leży facet na łożu śmierci. Lekarz powiedział, że nie dotrwa do rana. > Nagle poczuł z kuchni zapach jego ulubionych ciasteczek czekoladowych > zrobionych przez żonę. Ostatkiem sił wydobył się z lóżka i czołga się do > kuchni. Zapach tych ciasteczek przypominał mu dzieciństwo, on wiedział, że > zasmakuje ich po raz ostatni. > Wczołgał się do kuchni i widzi jak jego żona przygotowuje te ciasteczka, > o których teraz marzył. > Ostatnimi siłami sięgnął po jedno i w tym momencie żona zdzieliła go > ścierką > mówiąc: - Zostaw, to na stypę! > > ********** > > Dialog małżeński: > - Co byś zrobił gdybym umarła? Ożeniłbyś się ponownie? > - Na pewno nie! > - Dlaczego nie - nie podoba ci się małżeństwo? > - Podoba mi się. > - To dlaczego byś się znów nie ożenił? > - No dobrze ożeniłbym się. > Żona (ze skrzywdzoną miną): > - Naprawdę? > Mąż głośne wzdycha... > - Spałbyś z nią w naszym łóżku? > - A gdzie indziej mielibyśmy spać? > - Zdjąłbyś moje zdjęcia i zamiast nich wywiesił jej zdjęcia? > - To by było chyba w porządku? > - I pozwoliłbyś jej grać moimi kijami do golfa? > - Nie, nie mogłaby ich używać, bo jest leworęczna. > > ********** > > Szaleje pożar. Małżeństwo wybiega z płonącego budynku. Żona mówi do > męża: > - Wiesz, Zdzisiek, po raz pierwszy od 15 lat wychodzimy gdzieś razem.. > > ********* > > 12 letnia córka pyta się mamy: > - Mamusiu! Co to jest orgazm? > - Nie wiem. Zapytaj taty. > > ********* > > Pogrążony w smutku mąż mówi do żony: > - Rzuciłem papierosy, rzuciłem wódkę, teraz to już chyba kolej na > ciebie... > > ********* > > Pewien facet leży na łożu śmierci, przy nim czuwa żona. > - Skarbie ... - szepce facet. > - Cicho kochanie, nic nie mów. > - Skarbie, ja muszę ci coś wyznać. > - Kochanie, nic nie musisz, nic nie mów. Wszystko w porządku. > - Nie, nie, chce umrzeć w pokoju. Muszę ci wyznać skarbie, że cię > zdradziłem. > - Nie martw się kochanie, ja wszystko wiem. Gdybym nie wiedziała, to > przecież bym cię nie otruła. > > ********* > > Żona otwiera drzwi, a tam mąż stoi z owcą pod pachą i mówi: > - To jest ta świnia którą posuwam! > Na to żona: > - Ty idioto! To nie świnia tylko owca! > - Zamknij się do owcy mówiłem!! > > ********* > > W szpitalu po operacji leży facet na łóżku, a obok siedzi jego żona, > uśmiecha się i głaszcze go po głowie. W pewnej chwili on otwiera oczy, > patrzy na nią z niedowierzaniem i mówi: > - Jak się żeniłem, to ty byłaś koło mnie... > - Tak kochanie. > - Jak złamałem nogę, to ty byłaś ze mną... > - Oczywiście najdroższy! > - Jak rozbiłem samochód, ty siedziałaś koło mnie... > - Tak kochanie! > - Dzisiaj miałem operację i ty również jesteś u mego boku... > - Och!!! - Tak mój kochany. > - Wiesz co? Ty mi pecha przynosisz! > > ********* > > - Podobno twoją żonę rżnie całe miasto?! > - Też mi miasto, 20 tys. mieszkańców... > > ********* > > Facet kupił sobie fajny duży telewizor, przyniósł do domu, żona patrzy, a > na > pudle sporo jakichś znaczków informacyjnych. > - Kochanie co oznacza ta szklanka na opakowaniu? - pyta żona. > - To znaczy, że zakup trzeba opić. > > ********* > > - Jest po prostu za gorąco, żeby włożyć ubranie - powiedział mąż wychodząc > spod prysznica.- Jak sądzisz, kochanie, co powiedzieliby sąsiedzi, gdybym > w > takim stanie wyszedł strzyc trawnik? > - Prawdopodobnie, że wyszłam za ciebie dla pieniędzy - odpowiedziała żona. > > ********* > > Mąż romantycznie zagaja do żony: > - A może dla odmiany szybki numerek? > - Odmiany od czego... ? > > ********* > > - Może wypróbujemy dziś wieczorem inną pozycję? - proponuje mąż. > Żona: - Z przyjemnością... ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu > > > ********* > > lekarz wypisując chorego po operacji udziela mu rad: > - Nie palić, nie pić pod żadnym pozorem, co najmniej osiem godzin snu > dziennie. - A co z seksem? - Tylko z żoną, bo wszelkie podniecenie mogłoby > pana zabić! > > ********* > > - Mąż pomaga ci w domu? > - Czasami. Wczoraj zerwał kartkę z kalendarza. > > ********* > > Żona z leciwym mężem siedzą w restauracji. Ona zamawia: > - Stek, pieczone ziemniaczki i lampka białego wina... > - A warzywo? - pyta kelner. > - On...? On zje to co ja...

hej dziewczynki:*:*:*:* Adzia Ty wstrętna małpucho:D:p:p:p U mnie dobrze...nawet bardzo dobrze...Lamonka miałaś rację że z każdym dniem będzie lepiej..tak rzeczywiście jest:) 🌻 ... Uwolniłam się, odnalazłam na nowo i wierze że jeszcze będę szczęśliwa:) I wcale nie szaleje baby tak bardzo:P:P:P No możę troszkę:D:D:D Madasia - Facet który zdradził zasługuję na szansę...ale u innej kobiety!!! Mądre stwierdzenie- jak na Dode:P.....W każdym razie nie jest wart Ciebie...ani jednej Twojej łzy..3maj się- my napewno jesteśmy z Tobą:) 🌻 Buźki:*:*:*

Summer Słoniu Koniu :D Ty wiesz z poważaniem :D 👄 :D \"już pod koniec dnia widzę obraz Twój... już pod koniec dnia słyszę cichy szept - to chyba sen :D już pod koniec dnia widzę obraz Twój, widzę dłonie, czuje serce - to ideał mój\" nanana :D pozdrowionka dla wszystkich Zołz :) 🌼

cześć Małpuchy, Słoniuchy i inne Zołzy :P Summer baw się baw, nic sobie nie żałuj :) Lomonka ❤️ ja też jakaś zablokowana jestem w tym temacie. Denerwują mnie te chłopy normalnie jak nie wiem co. Moze kiedyś mi przejdzie... na starość ;) Mewik prosze o więcej takich kawałów :) A apropos gg i konferencji, wczoraj mogłam czytac tylko Madasie :( i nikogo innego nie widziałam :( czemu? Fakt, ze i tak nie miałam czasu bo się zabrałam za remont ale co nie co zaglądałam do Was Zołzunie wszystkie ❤️ 🌻 hmmm... zdaje sie ze nieługo Walentynki :O

cześć moje lasencje..... :P humor mi dopisuje,nie narzekam i cieszę sie że trzymacie za mnie kciuki... a trol.......... w piatek o 16 ma podjechac busem zabrac do końca wszystkie swoje rzeczy i juz go nie ma w naszym zyciu hihihihihihihiiiii..... nie macie pojęcia jak sie cieszę..... martwię sie troche o nasze finanse ale się cieszę... i nie bedzie juz zadnych powrotów utracjusza,przelało sie juz do końca....sama myśl ze mam spokój,nikt mnie nie strofuje,nie zamartwiam sie po nocach,nie wysłuchuje wyzwisk pod moim adresem........ ahhhhhhh ..... cos pieknego... kocham was moje wiedźmy... :)

naprawde was kocham....... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Tak Madasia 3mamy kciuki za Ciebie:) 🌻 Adzia- \"To ideał mój\":D Hehe:) Całuski kochane:*:*:*:*

nanana :D Gimi gimi mooor giiimii mooor :D hej LEJDISSS :D tak sobie wpadłam, by poczytać :D ale nie za wiele tego :D więc... odchodzę, dłużej tak nie wytrzymam, chcę być znowu szczęsliwa nanana hehe :D Pozdrowienia dla Dj Summer haha :Dz którą zajebiaszczo mi się śpiewa na gg :classic_cool: ❤️ i oczywiscie dla Mewik,Ice , Takiej Jednej, Madasi, Lomonki, Unitry, Olci hmm Caffem , Ratunku hmmmmmmmm o ! Miłej niedzieli jeżeli kogo pominęłam ajm sory :D 🌼 :)

Jeezu dziewczyny co z Wami???????????????????????????????? czemu nie piszecie?????????????????????????????? załamujecie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! macie jakies fajne pomysły na drobiazg walentynkowy dla mena ;-) nie chce się wysilac w tej kwesti, ale w ogóle nie mam pomysłu :-o

hihi Adzia :D Fajna lista przebojów, proszę o więcej :) Mewik 🌻 hmmm, co na Walentynki? na razie nie mam pomysła co by Ci tu podpowiedzieć. Już danwo nie kupowałam nic na Walentynki ;) Moze jakieś smieszne galotki z serduszkiem? Albo skarpetki, albo krawat? Hmm, chyba nic mądrego dzisiaj nie wymyślę ;)

Dziewczyny dawajcie zakladamy nowy topik :D :D :D prponuje temat LEJDIS :D obejrzyjcie film :D :D :D i bedziecie wiedizlay dlaczego hehe :) Taka jedna podobam Ci sie jako Dj ? haha :d 🌼 Mewik jak co.. RÓZGE !!! bacioraaaa na dupalaaaa ! na to przynaj,niej zasłuzyl ;] ;] ;] :D