Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

Szajba masz rację!!!!! ;-) Ty to zawsze mądrze gadasz ;-) ja na LEJDIS ide dziś do kina :-D

jak cos to dajcie znać gdzie was szukać,narazie nie mam nastroju na pisanie,wybaczcie zmarła moja babcia i jest mi bardzo źle 😭

wszystko cały czas od nowego roku nie tak,jak powinno być- nie wiem jak ja wytrzymam ten rok.....

Madasia bardzo Ci współczuje!!!! Takie jest niestety życie. W zeszłym roku mi zmarł dziadek. Rozumiem, ze nie masz ochoty na pisanie. Dużo ciepełka i słoneczka Ci życze! Trzymaj się i odezwij się jak juz będzie lepiej!! PO KAZDEJ BURZY WYCHODZI SŁOŃCE! 🌻 🌻 🌻

Madaś bardzo mi przykro z powodu babci ❤️ !!!!!!!!! Tulam CIę !! Mewik 🌼 :D

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ żYCZE WAM ZOłZUCHY DUUUUUUUUUUUUUUUUżO MIłOśCI I NAMIęTNOśCI!!!!! żEBYśCIE DAWAłY SOBIE BEZ PROBLEMU RADE Z OKROPNYMI FACETAMI ;-) KOCHAM WAS :-D ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

madasia :-) 👄 taka jedna - to sie uchahcasz :-D wesoły film

Taka jedna mamy już w razie zego pomysł na tytuł nowego topiku... Lejdissss :D

szajba ale jak załozymy taki temat to będa mysleć inni, ze o filmie piszemy :-D

szajba jak u Ciebie w walentynki men sie sprawował?? bo u mnie to było tak, że mój mi kupił prezent na walentynki w zeszły piątek (tydzienm temu) i nie wytrzymał i mi go wtedy juz dał, mimo że go prosiłam, zeby tego nie robił. A drugi mniejszy prezencik dał mi przed wczoraj, czyli w środe 13stego. wczoraj tylko miałam wieczór przy winku i gadał kilka razy że mnie kocha, az się zdziwiłam ;-)

Mewik :* dobrze, że sie sprawował , bo jak nie to pewnie inaczej byś z Nim porozmawiała hehe :D My walentynki mieliśmy dzien wczesniej( wiaodmo 14 wszędzie ludzi pelno), 13 i mój Bąbel zabrał mnie tam , gdzie mielismy swoja pierwsza randke i zjedlismy deserek (lody :D). w domu daliśmy sobie prezenciki :) ja jeszcze jak wracałąm z pracy kupiłąm mu truskawki i bita śmietane :D i dobze bo potem je razem zjedliśmy i mu się podobało :D mówił że ja to mam śliczne pomyslunki hehe :) no a w walntynk isie nie widzielismy bo miał kur takze bylo chujowo walentynkowo ;] pisał mi jakies smsy w stylu Mickiewicza, Słowackiego i Krasińskiego , nie wiem skąd on taki ładne słowa o miłosci zna hehe :)

o Mojżeszu !:P jak ja piszę!! mała korekta dobrze* !! i nie widzieliśmy się bo mial KURS :P :)

a ja miałam sympatyczne walentynki ej wiecie co ciągle chce mi się uprawiac sex a mojemu facetowi nie!!zaczyna mnie to irytowac:D

Hej dziewczynki male sprostowanko... japrzeciez zyje i wcale sie nie uzalam ze nie mialam walentynek...zreszta nawet ich nie chcialam:P:P a chlop sie nie stara, byl w pracy:P nawet dobrze ze sie nie stara:P:P Hehe pewnie pomyslicie ze mi odwala... heh dziewczynki odwala i rto niezle... he he w zyciu bym nie pomyslala ze nie bede chciala spotykac sie z moim facetem:P

domyslam sie kto to jest maleserduszko ale nie wiem kto to jest szajba:P

a ja wiem kto to szajba a nie wiem kto to małeserduszko :-(

Mewik dla mnie to moga myslec ze topik jets nawet o gotowniu czy robieniu na drutach byleby sie krecilk i ludzie byli... ;) bo ja wchodze na ten \"Nasz\" czuje się zdechnięta tak jak on hehe :P nie trudno sie domyśleć kto to Szajba... po stopkach ;) :P bumtararara za oknami noc czego chcesz dziewczyno ja wiemm Tarzana!! :D pozdrowienia dla wszystkich z poważaniem buziaki dla Summer :D

Ratunku życze jak najwiecje szczęścia oby to trwało wiecznie {usta]😘😘 Madasia wspóóczuje Ci i przytulam mocno moceńko:)

witam moje zołzunie,ze mną juz lepiej i z dnia na dzień sie polepsza,dziekuje wam jak zwykle za wsparcie.... witam ratunku w naszych szeregach spowrotem ;) :P :) 👄 cisza tu straszna,czyżby nowe lokum powstało????????????