Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trelemorele.....

seksistowskie baby.....

Polecane posty

no a propo tego sexu i tych ciach......... czwóreczka jak nie bedzie miał kto cie grzać w sylwestra to my cie zagrzejemy :P :P :P :P

halo......... jest tam kto?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex

jestem jestem :) zarobiona jestem ostatnio a z chlopem wszystko cudownie więc nie mialam za bardzo o czym klikac :P a na ploty nie m ialam czasu, no ale tetraz swieta sie zblizająi trzeba wyluzowac i odpocząc :) n i madasia mnie zagarnela tutaj :)

taaak, moje buty czekaja na kominku na prezent ;) wybieram sie tylko na weekend na marna randke z uczelnia, wykladami, cwiczeniami, i kolosami. :o coz, jeden ma to drugi ma tamto :D

No fakt a ja mam pełno nauki:o:o i żadnego wsparcia:o ale co tam tyle lat dałam rade to i teraz dam dzisiaj sie nie moge załamywać:)

Dobra to ja spadam sie jeszcze pouczyć bo Unitra mi jutro na sprawdzianie nie pomoże bo jest dzisiaj w kiepskim nastroju i bardzo złym stanie:(:o:o Papapa Dobranoc👄👄

melduje się Pani kapitan :-) i od razu chcę się usprawiedliwić, ze nie mogłam wczoraj wieczorem wejść na kafe... a po chwili nie mogłam już na żadną strone - cos mi się internet schrzanił :-(

Hej dziołszki 🌼 umieram, brzuch mi strasznie napindala, okres..ale my sie musimy nacierpiec. I zeby faceci troche lepsi dla nas byli heheh a tu nic :D

witam moje kochane i odpowiedzialne- mewik i czwóreczko a reszta znów olewa.... :( wiecie ja tam swoich butów nie wystawialam na parapet, bo ten święty to by padł, jak by sie do nich zblizyl,ale za to ja mikołajka p[orozkładałam w nocy prezenciki u mojej famili,ale rano była radocha,a mojemu trolikowi sie głupio zrobiło,bo u niego na podusi też był,a u mnie nie....... no i przypuszczam że wieczorem z czymś przylezie... :)

oj Madasia, kochana jestes:) u mnie w domu jakos daje sie tylko najmlodszym jakies wieksze prezenty, starszym to jakies drobiazgi. A ja ide lepic pierogi, mniam:)

czwóreczko troche dla mnie,moze być paczką wysłane,a barszczyk sama juz sobie zrobię,plis,plis..... :P

a tak swoja drogą to tak troche śmieszne,ja kucharz -dietetyk po szkole proszę ,żeby mi czwóreczka pierogi słała .... ;p ;p ;p ;p

a mi mikołaj przyniósł skarpetki z palcami kolorowe w paski :-D chyba mu sie cos pomyliło ;-) nie ten wiek, ale co tam...! wieczorek tez jeszcze jeden się powinien zjawić, az sie boje co przyniesie! madasia dobrze, ze trola zaskoczyłaś!!!!! a dziewczynki na pewno sie bardzo cieszyły :-D cztery litery - mam dzis to samo - od rana mnie brzuch nawala jakby cos tam w srodku eksplodowało :-o

wieczorem - miało być, a tak to jakbym do madasi mówiła wyszło :-D :-D :-D

no właśnie Ewcia tak sie zastanawiałam o co tobie biega z tym wieczorkiem :P

dostałyście na gg prezenciki ode mnie???????????? takich mikołajów jak ja nikt wam nie da :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P jak któras nie dostała to mówcie wyślę jeszcze raz...

ooo Madasia rozdaje prezenty, moze sie zalapie;) Ja chyba jetem jakims wyjatkiem bo jak mam okres to po prostu strasznie mi niedobrze...blee Ja pewnie dostane kase, juz tak wole bo zawsze na cos jej brakuje;)

czwóreczko przepraszam,nie mam twojego gg ale tu ci wklejam linka do prezentu,wejdź i obejrzyj :P

a z tymi bólami i osłabieniem czwóreczko to ja mam tak samo,łączę sie w bólu ja juz trzeci dzień tak właśnie umieram.... ale ochota na sex jest,oj jest i to jaka... :P :P :P :P :P :P :P

madaśka coś Ty taka niewyżyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mewik,bo mnie ten nasz temat topiku tak nakręca hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaaaaaaaaa

Dzieki madasia. Swietne te zyczonka...a kilku panow mikolajow to z checia bym do siebie zaprosila, nawet mogliby drzwiami wejsc zamiast kominem hihi a najbardziej podobalo mi sie to zdjecie grupowe, mniam... jaka ja jestem biedna.. zyje w celibacie a takie chlopy sie marnuja hihih

ale nie wiecie najważniejszego.... :P wiecie dlaczego ja dzisiaj za mikołajkę robię???????????????