Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdakrakow

prosze pomóżcie

Polecane posty

Gość magdakrakow

mam depresję co zrobic?

Gość magdakrakow
jest mi ciaglesmutno placze pale papierosy poprostu wrak kobiety a mam dopiero 28 latnie moge do niczego sie zabrac chyba oszaleje

Gość siedzieć całymi dniami na kafe
napewno pomoze

Gość magdakrakow
jestem w trakcie rozwodu imieszkam z facetem ktory tez sie rozwodzi jest nadopiekunczy wszystko musi miec pod kontrola ma 2 dzieci z małzenstwa prawie codziennie do nich jezdzi i non stop pisze smsy ciagle mysli o nich robi sie to juz chore czuje sie jak zwykla utrzymanka

Zajmij się głównie sobą. Zrób sobie kąpiel z peelingiem całego ciała, umyj włosy, zrób pedicure. Nie myśl o tym, co on robi, bo zgłupiejesz. Jeszcze jakiś czas tak będzie, ale w miarę upływu czasu coraz mniej. To się wszystko dopiero musi unormować. Teraz jest świeże, w trakcie, to jest inaczej. Dbaj o siebie i o swoje samopoczucie a nie o niego i jego kontakty z dzieciakami.

Gość magdakrakow
Janusz jest starszy ode mnie o20 lat ja jeszcze nie pracuje czuje sie jak kura domowa on utrzymuje swoja zone wiem ze bardzo o nia dba nie wiem co mam myslec. Kilka miesiecy temu oszukał mnie i powiedział ze jest rozwiedziony wykryłam to ze to nieprawda dopiero teraz złozył pozew o rozwod czuje sie okropnie nie mam nikogo na nikogo nie moge liczyc mam tylko syna w wieku 7 lat

Gość magdakrakow
prosze niech ktos ze mna pogada jak ja mam to wszystko przezyc?

Gość magdakrakow
poza tym mowi ze na pewno sie rozwiedzie ze ozeni sie ze mna widze ze mu na mnie zalezy dba o mnie i moje dziecko czy na to wszysko potzrzeba czasu czy w koncu te kontakty beda rzadsze z jego dziecmi? jak to wszyskomam rozumiec?

Gość magdakrakow
szukam. Zaczełam studia podyplomowe za ktore Janusz płaci pomaga znalezc mi prace ale taknaprawde nie wiem co siedzi u niego w głowie

Gość magdakrakow
czy na poczatku jest zawsze tak ciezko ? co mam zrobic zeby o tym wszystkim nie myslec?