Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pytajaca1234

Odezwał się do mnie facet odp na ogłoszenie że szukam kogos

Polecane posty

Zadzwonił zza granicy.  Pisaliśmy też. Miałam do niego zadzwonić. Ale jak się dowiedziałam że na minutę połączenia do Szwajcarii jest 9 zł to nie zadzwoniłam. Nie odzywałam się tydzień. Było umówione że mieliśmy się spotkać jak przyjedzie na święta. Ja mu po tyg napisałam żeby podał mi jeszcze raz nr tel bo przez przypadek skasowałam i że chciałabym się z nim spotkać za tydzień nie odpisuje nic. Szkoda mi tej znajomości bo nawet nie doszło do spotkania. Nie wiem dlaczego nie odp teraz że nie zadzwoniłam i że się przez tydzień nie odzywałam? Napisałam mu trzy wiadomosci i nic.

39 minut temu, Pytajaca1234 napisał:

Może pisza już z inną. 

okazalas lekcewazenie i zebralaś żniwa. wy lachony zyjecie w urojeniu, że facety nic innego nie robią w zyciu tylko szukają jak was  adorować i latać za wami. 

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

okazalas lekcewazenie i zebralaś żniwa. wy lachony zyjecie w urojeniu, że facety nic innego nie robią w zyciu tylko szukają jak was  adorować i latać za wami. 

My kobiety, nie lachony niedobitku 😐

jakby baba miała zadzwonić i się tydzień nie odezwała a po tygodniu chciała spotkać to bym pomyślał że jest zj3bana

46 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Za granicę najlepiej na Whatsappie zadzwonić, wtedy jest za darmo.

On mi napisał że nie może se tam zalozyc.

37 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

To co mu napisać żeby się odezwał? Naprawdę byłaby z nas fajna para.Szkoda to zmarnowac

Facetowi jak zależy to się odezwie na każdym komunikatorze. Są emaile, wiadomości na messengerze, skype to nie wiem czy ktoś używa, ale jest tyle możliwości. Tu raczej zainteresowania nie ma i to jest prowokacja 😄

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Facetowi jak zależy to się odezwie na każdym komunikatorze. Są emaile, wiadomości na messengerze, skype to nie wiem czy ktoś używa, ale jest tyle możliwości. Tu raczej zainteresowania nie ma i to jest prowokacja 😄

Nie nie prowokacja. Może tak być że w tej szwajcarii nie ma fb czy WhatsApp. On chciał żebym zadzwoniła to 10.min rozmowy to 100 zł. Pisałam z nim emaile wcześniej odpisywał teraz już nic. Napisałam mu żeby dał nam szanse się poznać chociaż a tu nic.

56 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Za granicę najlepiej na Whatsappie zadzwonić, wtedy jest za darmo.

Dlatego to prowokacja.. gdyby temat był z 2005 to bym uwierzył w dylematy autorki.

Whastaap

Messenger

Signal

FaceTime

Zoom

14 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Nie wiem czy prowokacja dla mnie wydawał się realny. A teraz nie pisze. 

Huh? W obecnych czasach istnieją bezpłatne komunikatory. Kiedy sobie wbijecie do łbów, babska, że jeśli facet milczy to ma was w dupje głęboko? To jest jednoznaczne. Po co dopisujecie zawsze jakies bajki do tego?

Przed chwilą, PacjętSrebrzyska napisał:

Huh? W obecnych czasach istnieją bezpłatne komunikatory. Kiedy sobie wbijecie do łbów, babska, że jeśli facet milczy to ma was w dupje głęboko? To jest jednoznaczne. Po co dopisujecie zawsze jakies bajki do tego?

Ale nie zdążyłam z nikim tego ustalić kumasz. Chciał żebym zadzwoniła. Koszty połączeń zabójcze. Nie odzywałam się do niego tydzień. Teraz napisałam. Nie wiem dlaczego ma mnie w d. Z tego co mówił to ciężko poznać kobietę. Na pewno myśli że go olałam. Napisałam mu żeby dał nam szanse na poznanie się. Ale czuję że się nie odezwie.

1 minutę temu, Pytajaca1234 napisał:

Ale nie zdążyłam z nikim tego ustalić kumasz. Chciał żebym zadzwoniła. Koszty połączeń zabójcze. Nie odzywałam się do niego tydzień. Teraz napisałam. Nie wiem dlaczego ma mnie w d. Z tego co mówił to ciężko poznać kobietę. Na pewno myśli że go olałam. Napisałam mu żeby dał nam szanse na poznanie się. Ale czuję że się nie odezwie.

No jeśli nie zdążyłaś z nim tego ustalić to chyba oczywiste że jest niepoważny i niezainteresowany. I jeszcze na jakieś koszty naciąga. Facet któremu zależy zėsra się a się skontaktuje będąc w burkina Faso. Polecam pobudkę bo czarno to widzę kobieto. W sensie twoje przyszłe relacje. 

11 minut temu, Pytajaca1234 napisał:

Bo ma inną na wyciągnięcie ręki 😁

39 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

to jest prowokacja 😄

Ten nick to jedna wielka prowokacja. Baba ma pusto we łbie, nic do roboty i troluje.

30 minut temu, Pytajaca1234 napisał:

Pewnie nazywa się George Clooney i korzysta z translatora.

W Szwajcarii złamał nogę i trafił do szpitala gdzie jest tylko telefon stacjonarny i nie ma jak doładować komórki.

Jego żona nie odbiera telefonu

Jak pożyczysz mu 50 000zł żeby mógł wrócić do domu to on odda Ci 100 000

25 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał:

No jeśli nie zdążyłaś z nim tego ustalić to chyba oczywiste że jest niepoważny i niezainteresowany. I jeszcze na jakieś koszty naciąga. Facet któremu zależy zėsra się a się skontaktuje będąc w burkina Faso. Polecam pobudkę bo czarno to widzę kobieto. W sensie twoje przyszłe relacje. 

Kur jakby tak podchodzić to z nikim nie ma sensu się poznawać. On do mnie zadzwonił i poniósł koszta! Mieliśmy pisać i ma przyjechać za tydzień i mieliśmy się spotkać tak było ustalone. Napisałam mu tam coś ale nie odp. Nie wiem czy ma inną z tego co zrozumiałam co ciezko mu kogos poznać.

50 minut temu, Pytajaca1234 napisał:

To co mu napisać żeby się odezwał? Naprawdę byłaby z nas fajna para.Szkoda to zmarnowac

co musialby zrobić menel, jak sie ubrać i czym wypachnic bys dala mu szanse na zegz? 

sluchaj pokazalas z jakiej gliny jestes i on juz wie ze masz nature olewaczki a potem jeszcze udajesz ze numer zgubilas...pomylilas typa z jakims januszem spod sklepu...

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

kto ty wogole jesteś ze tak sobie swawolish?

Niesamowita kobieta, jak większość stąd 😌

No i tydzien sobie nie pisalas i sobie przypomnialas, nad czym tu ubolewasz? W ogole to musialas sobie wytrzasnac typa az ze Szwajcarii...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować