Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta654654876

co kupujecie facetom na mikołajki?zaczyna mnie to już wkurzać

Polecane posty

Gość marta654654876

Wiem że mój marzy o grze ale kosztuje ona 140 złotych. Zazwyczaj kupujemy sobie prezenty za ok.40 złotych,więc cena gry zdecydowanie przewyższa moje dotychczasowe zakupy. Myślałam też nad szalikiem ale ja np. nie ucieszyłabym się z takiego prezentu. Wszystkie "typowe" prezenty już były (książki,koniaki,miśki,bokserki,poduchy itp).Nie mam już pomysłu :( On nie kupił mi nigdy nic za więcej niż 4 dychy ale wiele zawdzięczam jemu , jego rodzina też zabierała mnie w różne miejsca,płacili za bilety,wejściówki itp. Kupiłybyście tę grę na moim miejscu?

Gość marta654654876
proszę, doradźcie mi

Gość marta654654876
doradźcie!!!

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
to zależy od twojej sytuacji finansowej...ja tam bym mojemu taką grę wymarzoną kupiła i bez okazji :D

Możesz mu kupić grę, ale w przedziale cenowym do 40 zł. Może nie ucieszy się tak bardzo, jak z tej wymarzonej, ale na pewno w nią zagra. Ewentualnie wspólne zdjęcie w ramie, kubek z Waszą podobizną.

Gość ssaperrka
No nie wiem..... Ja mojemu kupiłabym ta grę,jesli wiedziałabym że tak o niej marzy... Też mam problem z prezentem... Nie mam żadnego pomysłu.

widze ze krecisz temat wkol pieniedzy...czy ne sa takie wazne? mozesz dac drobiazg od serca....a tak swoja droga to zamiast kupowac mu prezen za 40 zl. mozesz juz poswiecic troche wiecej i kupic cos o czym mazy a nie kolejny zbedny bubel...

Gość gagagagagac
ja tam nic swojemu nie kupuje bo mnie rzucił :D

Gość ssaperrka
Nie,nie kupuj mu gry za 40 zł ! Jeśli on w tym "siedzi",znaczy się w grach,to taka za 40 jedynie go zirytuje.

Gość justynkaaaaaaaaaaaaaaaa
Mojtez jest pasjonatem gier i dogadalam sie z mama na jej konto kupie mojemu Misiowy Xboxa.to wydatek 2 tys. zl.mamto rozlozone na 10 rat ktore bede splacala.ale to juz prezent mikolajkowo gwiazdkowy.na ukochana osobe nigdy nie zaluje pieniedzy...

Mozna wiedzieć jaka to gra? Popatrz na Allegro albo w sklepach internetowych, tam jest troszke taniej, ale gdybym wiedziala ze moj facet marzy o tej grze, zrzygnowalabym z bluzki dla siebie i kupila mu tą \"zabawke\" Swoją drogą, ja tez nei wiem co kupić :D

Gość marta654654876
nie napiszę bo on chyba wie że tu przesiaduję i nie chce żeby przeczytał :D Boję się też że zrobi mu się głupio że ja kupiłam mu znacznie droższy prezent

O matko, napisz tytul to pomogę ci poszukać w necie. Poza tym moj byly facet tez interesowal się grami wiec moze Ci pomogę :O

Gość ssaperrka
Jeśli to przeczyta,to i tak kapnie się,że to Ty,tym bardziej,jeśli masz na imię marta :-O

Gość marta654654876
nie mam na imię Marta :D

Gość marta654654876
dobra. to jest gra na Playstation, Okami

Gość marta654654876
gra sie nazywa 'dzikie harce na fujarce'