Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLARRA 1883

CZY TO MOZE BYC...???

Polecane posty

Gość KLARRA 1883

Może macie większe doświadczenie w tej kwesti więc prosze o porade. A mianowicie planuje( z mężem)maluszka no i zglupiałam!Okres powinnam dostać wczoraj ale się nie pojawil i brak objawów go poprzedzających.Temperatura wacha się pomiędzy 37-37,5 C!No i niby nic dziwnego ale ?Dziś troche plamie(dalej bez objawów okresu) :( Moje pytanie:czy to moze być początek ciąży(na test jeszcze poczekam do 1-3.12) czy może raczej pojawi się okres? Dzięki za podpowiedzi na pytanie.

Gość jak plamisz..........
ale moze tes tez warto wykonac w dniu spodziewanej miesiaczki..wiec chyba juz go powinnas zrobic zycze Wam powodzonka!!!!

Gość jak plamisz..........
test*

Gość KLARRA 1883
ale moze zawczesnie na test?

Gość skoro krwawisz...
skoro mialas termin miesiaczki wczoraj to chyba mozesz juz zrobic jak chcesz to czekaj do grudnia ale ja bym nie wytrzymala;)

Gość a ...jak
plamisz bo ja mam podobnie wczoraj plamiłam na brązowo a dziś już to jest z takimi małymi strugami krwi ale na okres to raczej za wsześnie

Gość KLARRA1883
jesli chodzi o kolor plamienia to kawa z mlekiem dosyc jasna! ty tez tak masz? a...jak

Gość w dodatku
zrob test nie czekaj do grudnia

Gość a ...jak
ja wczoraj tak miałam dzis miałm troche krwi a @ powinnam dostać ok 1-3 grudnia poczekam do soboty jeśli @ nie przyjdzie to robie test ale na twoim miejscu to juz bym zrobiła test bo juz jestes po terminie @ jak go zrobisz to daj znać dobra ;)

Gość zrób test bo jeśli jesteś w c
iąży to może tracisz dziecko. lekarz przepisze ci luteinę i podtrzymasz. potem będzie za późno.

Gość a ...jak
a do kogo to do mnie czy do klary??

Ja tez tak mialam i bylam w ciazy.Niestety mojej nie udalo sie utrzymac.Szybko rob test!

Gość upupupup.......up
:)

Gość fallingdown
ooo możesz być w ciąży:) jeśli jajeczko zostało zaplodnione, dość często występuje skąpe krwawienie w czasie, kiedy powinna wystąpić miesiączka - bo jajeczko się implantuje i wgryza się w błonę śluzową macicy, stąd ta krew...zrób test! już dziś!:) powodzenia!