Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DeGie

Choinka sztuczna z prawdziwym życiem

Polecane posty

Jest ładniejsza niz większośc sztucznych, które do tej pory widziałam i w podobnej do nich cenie. Myślę, ze warto kupić, mimo tego że długo się ją składa - w końcu to sama przyjemność.

Tak, też mi się podoba, ale ta pierwsza.... coś ma w sobie że chyba ją wybiorę. Byłem już w marketach i nic podobnego nie ma, a ceny wysokie...

W takim razie nie ma co się zastanawiać, bo te choinki nie odbiegają zbyt cenowo od \"marketowych\", a wyglądają naprawdę realistycznie.

tzn chodziło mi o to, że ma w sobie życie = żywa choinka . Może jeszcze będzie pachnieć lasem :)

zapachowe sztuczne choinki to byloby cos ;) jesli Ci sie podoba to kupuj :) mi sie podobaja zwyczajne zielone, ale geste i z dlugimi iglami. mam taka i prezentuje sie super

musisz sie liczyć z tym,że nie zawsze uda ci się tak wymodelowac choinkę jak na zdjęciu zauważ,że gałezie skierowane są do dołu,zawieszenie jakiejkolwiek ozdoby będzie uciążliwe bo będą spadały chyba że nie będzie przyozdobiona szkoda,że nie można zobaczyć jej \"na żywo\"