Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motyl25

SEX DLA MNIE NIE MUSI ISTNIEĆ !!! POMOCY !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam wszystkich. Ja i w szczególności mój mąż mamy ogromny problem... :( Otóż, od miesiąca biorę tabletki antykoncepcyjne Microgynon21 i od tego czasu w ogóle nie chce mi się współżyć !!! Sex dla mnie mógłby w ogóle nie istnieć ;/ Mojego męża niezbyt to satysfakcjonuje, a ja nie chcę się do niczego zmuszać...Co ja mam teraz zrobić ??? Przecież nie mogę myśleć tylko o sobie, ale także o moim mężu. Stawiam się w jego sytuacji jak mi by się \"chciało\" a jemu wcale. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze nie daj Boże znajdzie sobie kochankę...Błagam Was, pomóżcie i doradźcie, co ja mam ze sobą zrobić ... :( ???

Gość ja bla bla bla
a kurcze, ja tez od niedawna biore tabletki.. :/ tyle ze narazie ochota na sex mi nie minela.. az sie boje po tym co przeczytalam.. moze musisz zmienic tabletki..??

Gość ja bla bla bla
biore cilest nie mam zadnych mdlosci itp.. :P wlasnie lece wziasc nastepną..

Gość ja bla bla bla
to troche dziwne, a twoj maz probowal cie podniecic..? minetka cos ?:P

Mój mąż się stara jak tylko może mnie podniecić...a ja? Mogłabym w tym czasie czytać gazetę ;/

Gość tez tak mialam
po yasmin i yasminelle..zero ochoty. odstawilam i checi powrocily. ale mimo wszystko jakby mniejsze

Boję się odstawić, bo nie chcę drugiej dzidzi. Narazie mam półtoraroczną córkę i starczy już do końca życia :) Myślałam o jakiś wspomagaczach dla kobiet, ale czy w ogóle są takie i czy nie będą źle oddziałowywać na tabletki antykoncepcyjne ?

Gość zmien pigulki na inne
ja bralam dlugo yasmine i nie mialam zadnych problemow z popedem :) powodzenia

Gość bez sensu całkowicie
Jakie wspomagacze? Kompletnie bezsensowne podejście, nie lepiej zmienić tabletki albo założyć spiralę? O istnieniu gumek nie wspominając...

Wiesz...Gumek nie chcemy używać, bo już się już ich naużywaliśmy, spirala dla mnie to też nie jest dobre wyjście, jedynie mogę pomyśleć o zmianie tabletek, ale jak tak samo zadziałają jak te, że nie będzie mi się chciało uprawiać sexu to będzie po prostu rewelka :( A jeśli chodzi o te \"wspomagacze\" to myślałam o jakiś środkach na popęd seksualny u kobiet. Znacie coś może?

Gość aniteczka
Motyl, masz poprostu źle dobrane tabletki. To co się z Tobą dzieje (a raczej nie dzieje) to skutek uboczny, który nie powinien mieć wogóle miejsca. Idź jeszcze raz do lekarza i powiedz co się dzieje, powinien zmienić. Radzę Ci się pospieszyć, bo skoro jest jeden skutek uboczny, niedługo pewnie będą następne. Powodzenia.

Gość BezSexu30
moze samo przejdzie i wróci apetyt na sex?

Boshe aniteczka nie strasz mnie...Wiecie co, chyba faktycznie muszę iść do lekarza i powiem mu o wszystkim. Tak się nie da żyć...Już nie wspominając o moim mężu. Totalna katastrofa ...Ostatnio nawet zrobił romantyczną kolację, atmosferę, świeczki, muzyka i w ogóle i co? Zjadłam kolację i poszłam spać. Super nie :(

Gość aniteczka
Motyl, nie zadręczaj się. Idź poprostu do lekarza i problem z głowy. Nie przedłużaj sprawy bo hormony mogą się na stałe odbić na Twoim organizmie. Brałam tabletki przez 8 lat i wiem co mówię. Trafiłam jednak na bardzo konkretnego ginekologa, który zawsze powtarzał "dobrze dobrana tabletak nie ma prawa dawać skutków ubocznych".

Dzięki Kochana za wsparcie, jutro spadam do lekarza i tyle. Dzięki za wszystkie dobre słowa - miłego wieczorku :)