Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiakkaa

wstretna kokieta!!

Polecane posty

Gość asiakkaa

o mojej koleżance mówie.... ja iwde że ona kokietuje mojego faceta on tego nie widzi bo jej nie zna ale ja wiem.... Gra taka niezaradna delikatna niunie udaje ze nie ma siły drzwi otworzyc albo odkrecic soczek i prosi o pomoc mojego faceta. Tymczasem ja ja znam od lat i ona jest silna zahartowana baba i jak nie ma mojego faceta w okolicy to nawet mi soczek odkreca!!! najgorsze jest to ze na mojego faceta to działa.. i udaje przy nim taką milusią wstydzioche....kiedys mi mówiła że to jest jej sposob kokieteri grac taka....ale ja nie wiedziałam że bedzie to wyprobowywała na moim facecie....!udaje taka delikatna słodką wstydliwą..dziewczynke...Byle co a sie zawstydza....tak słodko jak to ona mówi..A taknaprawde diabla ma za skora i jest zahartowana babą!!A mój facet sie na to nabiera i go to jara!!Dlaczego mezczyzni sa tacy beznadziejni??:-(

Gość asiakkaa
czy możecie ze mna o tym porozmawiać!!Bo jestem zła jak nigdy nie radze sobie ze sobą w tej chwili co ja mam zrobić!!nadodatek chodzi za nami jak cień!!!Jejku dlaczego na facetow działaja takie tanie sztuczki!?!

Gość masz głupiego faceta
jesli sie na to nabiera.Mój by sie nei nabarał

Gość to z nia porozmawiaj
ze sobie nie zyczysz testowania metod kokieterii na twoim facecie :)

powiedz tej mendzie co o niej myślisz i tyle, żeby jej w pięty poszło... te mnie takie kurwiszcza, za przeproszeniem, wnerwiają.

jest taka święta zasada że facetów koleżanek/ przyjaciółek się nie rusza.. ten kto tego nie wie, dla mnie jest skreślony jako człowiek.. nietoleruje takich ludzi..

Gość asiakka
ja z nia już o tym rozmawiałam,może za delikatnie!nie wiem Ale ona cynicznie mi powiedziała że to już nie jest kokieteria tylko jej to tak w nawyk wesżło że nie może przestać i stała się naprawde osobą którą udawała...Stwierdziła że już taka jest i się nie zmieni:/

Gość o choleraaaa
to musze wyprobować ta metode.....bo tej jeszcze nie probwowałam:-)

hym... to następnym razem strzel jej w pychol... albo skomentuj jej zachowanie przy swoim facecie kiedy następnym razem poprosi go o odkręcenie butelki zapytaj ze zdziwieniem czy nagle opuściły ją siły albo czy ta nakrętka jest przyklejona.. bo wcześniej/ wczoraj doskonale sobie z odkręcaniem radziła sama ;)

Gość pogadaj ze swoim
facetem i otworz mu u oczy

Gdyby facet byl w Tobie naprawde zakochany, to dziewczyna by mogla nago przy nim paradowac, a on by tego nie zauwazyl. Problem masz, ale z facetem....