Ravicz 0 Napisano Listopad 28, 2007 Witam! Chciałam sie dowiedzieć czy zwiekszy sie ryzyko zajścia w ciąże jeśli wziełam tabletke za wcześnie o godzine? Z gory dziękuje za odpowiedz :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załóż jeszcze 6 tematów Napisano Listopad 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość star99 Napisano Listopad 28, 2007 masz problem ze zrozumieniem słowa pisanego????przeczytaj ulotke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kina17 Napisano Kwiecień 27, 2009 nic sie nie stalo ja czasami zapominalam i bralam na drugi dzien i nie zaszlam w ciaze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aawwiizzoo Napisano Kwiecień 27, 2009 oczywiscie ze nie :) pomiedzy tabletkami powinnein byc odstep 24h.. jezeli przekroczysz czas 36h to osłabisz działanie... jesli ciut wczesnije - w sensie przed 24h.. to nie pwlywa to specjalnie.. organizm człowieka.. nie jest jak zegar który ci równo nalicza 24h ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach