Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cherry___

Pomóżcie mi wybrać sukienkę na studniówkę. Proszę...

Polecane posty

No, ale gorset nie nadaje się dla osoby, która chce poszaleć na parkiecie ;) Mógłbny sie zsunąć, pomimo plastrów ;). Miałam wybrać 8 suknię, ale większość dziewczyn będzie miała taki krój, więc za waszą radą zdecydowałam się na 3 w kolorach czerń i srebro. Jakie do tego by pasowało bolerko? Czarne posrebrzane, srebrne czy też może z koronki? No i łańcuszek raczej nie pasuje do takiej sukni, za dużo by srebra było... ale myślę, że dłuugie, proste kolczyki i delikatna bransoletka będą w porządku :).

Gość candywoman
jesli wybrałas tą długa suknię ze srebrem to zrezygnuj z jakichkolwiek łancuszków jedynie długi, srebrne kolczyki mnie sie podoba ta sukienka: http://img404.imageshack.us/img404/8108/5457712ux0.jpg jesliby miała usztywnioną górę to dla dziewczyny z twoim biustem i wzrostem byłaby idealna naprawde jest sliczna

Gość candywoman
ta sukienka n 3 jest ładna ake do takiej trzeba miec jednak biust chyba, że włozysz jakieś wkładki tego typu suknie maja to do siebie, że opinaja ciało i ukazują wszelkie maknamenty poza tym jak sie czujesz w długich sukniach?

Ta suknia, którą pokazałaś nie otwiera się :O Tak, zamierzam mieć wkładki ;). A długie suknie, no cóż... Nie chodziłam jeszcze w takiej, zazwyczaj krótsze, ale nie mam oporów ;). Co do mankamentów jedyny mój problem to mały biust - reszta figury jest ok :).