Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mio

mój chlopak sie mną znudził jestesmy ze sobą 7 lat

Polecane posty

Gość SPOKO DZIEWCZYNA
JAKIS KRETYN POJWIł SIE NA TYM TOPIKU,, PIGMEJ MAłY''CHYBA NAPRAWDE JEST MAłY ALBO MA MAłEGO HIHI.........I WYZYWA INNYCH BIEDNą DZIEWCZYNę KTóRA MA PROBLEM TAKI JAK JA KIEDYś MIAłAM TEZ PRZYTYłAM ALE JESZCE GORZEJ BO DO 85KG I SCHUDłAM DO 55KG I TERAZ JESTEM TAKA LASKą ZE OD FACETóW SIE NIE MOGE ODGONIćA WCZESNIEJ MIAłAM TYLE PRZYKROSCI ZE WZGLęDU NA MOJA WAGą 85KGA TERAZ JESTEM SZCESLIWA BO WZIEłAM SIE ZA SIEBIE!!! ROWEREK MAGNETYCZNY LEKARNTYNA I CHOLA

Gość SPOKO DZIEWCZYNA
FRYZURE ZMIENILAM UBIóR TEZ ALE WIDZE ZE WAGA MU NAJBARDZIEJ PRZESZKADZA;(

Gość SPOKO DZIEWCZYNA
PRZESZKADZAłA WIEC NIEMA CO SIE OSZUKIWAC MIO BO NA MOJEGO CHłOPAKA ZADNE ZMIANY NIE DZIłALY FRYZ ITP TYLKO CHODIZłO O WAGE

Gość marna osoba1
to schudnij

Gość MIO
mojemu chyba tez chodzi o wage;( tylko i wyłoncznie

Gość mio
marna osoba to powiedz jak sie szybko odchudzić czym itp.........

mio czy też SPOKO DZIEWCZYNA Nie musisz pisać pod różnymi nickami i spełniać swoich marzeń:P że teraz niby faceci się uganiają:P Zaniedbanie to nie tylko tycie.:P

Gość mio
do spoko dziewczyny ! schudłaś tak duzo od jeżdzenia na rowerku?

Gość SPOKO DZIEWCZYNA
TAK ROWEREK I LEKARNITYNA

Gość mio
dzieki spoko dzieczyna

Gość mio
persymona pisze tylko pod tym nickiem ja sie nie użalam ani nie podszyfam pod nikogo poprostu oczekuje tylko pomocy wiem ze jestem gruba;(

Gość mio
persemona a ty kiedyś byłas w mojej sytułacji ile wazysz?

Gość mio
jezeli moge spytac?

Gość marna osoba1
Zapisz sie na basen, siłownię lub aerobic. I chodź 2-3 razy w tygodniu + cwicz codziennie w domu godzinkę Dieta- pij 3-4 litry wody mineralnej, odstaw biały chleb, ziemniaki, makaron, biały ryż jedz jedynie czarny gruby chleb, płatki musli, otręby z jogurtem naturalnym mieso smazone na oliwie z oliwek, a najlepiej gotowane, podane z ciemnym ryżem. Duzo gotowanych warzyw, marchew, a też jedz ciemne kasze, duzoooo owoców, sliwek suszonych. Dziennie 2 activie (chamsko brzmi, ale wyprózniaj sie codziennie lub czesciej). Duzo ruchu. Spacer, do pracy nie jeździj samochodem, jesli na piechote dojdziesz w pół godziny. Pozdrawiam i powodzenia. acha - i nie jedz zadnych słodyczy. Słodycze zastąp kromką czarnego chleba np z miodem.

Odchudzałaś się już kiedyś? Jak nie, to jeszcze nie masz rozwalonego metabolizmu. Nie odchudzaj się, tylko ogranicz słodycze, przyjmij zasadę, że im później jesz, to więcej przytyjesz. Zapisz się na taniec, ćwicz w domu, ruszaj się jak najwięcej. Nie odchudzaj się, bo tylko się rozregulujesz i będzie Ci wisiała skóra. A jak już trochę schudniesz, to wskakuj w fajną bieliznę i do łóżka:D to chyba najlepszy i najprzyjemniejszy sport :classic_cool:

Gość mio
dziękuje ci z całego serca ,,marna osoba''

Gość mio
persymona dziękuje tobie tez;)

Ja jestem w fazie, kiedy jestem przez chłopaka ubóstwiana, ale i tak zaciekle walczę z tym i owym ;) Waże 53 kg i nie będę się odchudzać :D a niziutka jestem.... Na szczęście mam sporo ruchu :]

Gość mio
nie odchudzałm sie bo niemam silnej woli;( kiedys próbowałam dietą 13-dniowa ale w czwarty dzien diety w sklepie słabo mi sie zrobiło;(

Gość mio
i wtedy przestałm sie odchudzać;(

Gość mio
persymona ale ci fajnie ja tez kiedyś tyle wazyłam na poczatku jak sie zaczełam spotykac z moim chłopakiem i mój chłopak był dumny ze ma taka dziewczyne a teraz to sie chyba wstydzi;(

Gość marna osoba1
No i nie jedz po 18.00. Mozesz ewentualnie strzelić o 19.00 kawkę + batonik fitness (taki z musli z jogurtem, chrupiący;) niech to beda jedyne dozwolone słodycze. Jelsi bedziesz naprawde konsekwenta w tych moich radach to w ciągu 2-3 miesięcy zrzucic kilka kg. Powodzenia!;)

Gość mio
jestem tak zdesperowana ze nawet myslałam nad odsysaniem tłuszczu,,zabiegiem''

Gość marna osoba1
bo to o czym pisze to nie jest Dieta, ale mozna powiedzieć - zmiana stylu zycia. Jak będziesz głodna zjedz jogurt i nasyb do niego duzo otrębów - zatka cię to na jakies 2 godziny;) a jakie zdrowe i nie tuczy. a jelsi popijesz dodatkowo duzą szklanka wody mineralnej;)

Gość mio
posłucham cie ,,MARNA OSOBA'' bardzo bym chciała schudnąc bo wstydze sie mojej wagi;( dziekuje

Gość marna osoba1
Żadne tam odsysanie! jestes młoda i sama mozesz stracić wagę. odsysanie jest dobre dla starych bab. chcesz miec chudy portfel i szpecące blizny? zresztą jest przerąbane jak sie przytyje po odsysaniu. tłuszcz sie moze źle rozłozyć a wtedy to lipa. Zresztą jak odsysasz tłuszcz i tak musisz byc na diecie

Gość mio
wiesz jak mi jeste głupio ide do sklepu a tu same taie małe bluzeczki albo spodnie tak mi jest wtedy strasznie przykro ze szok

Gość marna osoba1
miało byc "dosyp" ale bład :O haha Jesli bedziesz miała jakies pytanie, mozesz tu zapytac. też czasami przechodze sobie na taką dietę i w sumie bez wysiłku moge te 2-3 kg stracic i oczyścić organizm. Ale żelazna konsekwencja;) Jelsi dołozysz ciwczenia to naprawde schudniesz. Przede wszystkim dla siebie samej:D

Gość mio
ale to jest nalepsze ze jak tyłam to nikt tego nie zauważał a nagle jak przybyło mi az 15kilo to wszyscy jak jestem gruba

Gość mio
np.ile mam brzuszków robić dziennie?