Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość henk1

Kto widział diabła?

Polecane posty

Ej \"Miłośniku\"! Zapluwasz się tak i tłumaczysz bez konca... A ja jestem człek uczciwy i wyrozumiuały: dlaczego mam coś tam gdzieś wklejać do TWOJEJ śmierci? Po drugie: wy-raź-nie-na-pi-sa-łem że to \"gówno\" trzykrotnie wkleilem dla osóbek specjalnie \"zasłużonych\" - nie dla Ciebie. O co tu biega?

Jeszcze drobiazg: "Pisarz niezrzeszony" na odchodne wcisnał trzy linki do mojego wątku na temat AIDS - zapraszajac też właśścicielkę nicka "naiwniacy". Więc dałem tę historyjkę tu, tam i na dokładkę. Wystarczy już tegio wałkowania?

Przynajmniej wiadomo kto tu wdepnął w psie odchody i ćpuńskie rzygociny - JA. Żegnam bez przeprosin, z szydeczym uśmieszkiem: ;-)

Gość nareszcie
idź i nie wracaj

Gość Wyluzuj se Eryk
Tu nie wszystkie są takie co ćpają i nie pilnują piesków. Jesteś na topie i tak trzymaj. :-)

Gość hichcia
Tu tylko jedna taka wściekła pieni na Ciebie i aż się prosi, żebyś jej napisał coś fajnego. Inne się śmieją i czekają.

Aaaaa - to co innego! Jak złapię chwilę czasu, to napiszę o... tsss... to niespodzianka... Nara! :-)

Gość coz wiec moge powiedziec
No to fantastycznie. Już się cieszymy. Zmieniam topick. Nic tu po mnie. Mam nadzieję, że menda nie polezie za mną:O A było tu tak miło:O

Gość na topie hahaha
sam chyba to sobie napisał. Cienias i dupek i tyle:O

Gość o my......
że też ludzie muszą zawsze się przyczepić ... jest wolność słowa każdy może sobie wklejać swoje teksty, dlaczego od razu tak się czepiać i krytykować.....

Gość może dlatego że
1) Taekst jest zły. Słaby, żenujący, niedopracowany, bez pomysłu. Generalnie do niczego 2) Tekst jest nie na temat. Niech sobie założy topik jak już mu to ktoś wcześniej proponował i tam go zamieści. Najlepiej w dziale erotycznym 3) To jest czwarty topik, w którym ten tekst znajduję. On go sobie entuzjastycznie wkleja wszędzie tam, gdzie zajrzy. A to jest zwyczajne zaśmiecanie forum. 4) Ten facet jest agresywny i napastliwy. Wszędzie komuś naubliżał i praktycznie z każdego topiku chcą się go ludzie pozbyć. I nie mogą bo... 5) Facet jest namolny

Gość a ja dodam od siebie
że to opowiadanie to ani nie jest śmieszne, ani nie jest mądre, ani nie jest ciekawe więc o co ta bitwa? Olać i iść dalej:D

Gość o my......
OK, skoro tak nie czytam tutaj zbyt wiele więc nie wiem...

Gość może dlatego że
6) I chyba najważniejsze. Ten tekst jest zemstą. Pisze o tym wszędzie. Nie spodobały mu się jakieś dwie osoby więc łazi po całym forum i je szkaluje. Choć moim zdaniem, ten tekst nie ośmieszył tych dwojaga znienawidzonych przez niego ludzi, a właśnie jego. Obnażył zawziętość, zawiść, chamstwo, brak kultury autora i brak talentu.

Cierpliwości! Następna rzecz ma już około 40 stron. W przeciwieństwie go historyjki z gorylem, gdzie trochę pofantazjowałem, tym razem będzie tylko naga prawda o seksie i perspektywicznych okolicznościach towarzyszących. Z „rozbieranymi” scenami nie będę przesadzał, czyli ograniczę je do wręcz „klerykalnego” minimum – ale i tak osoby czytające będą przeklinały, spluwały i... czytały jeszcze raz od początku... ;-) :-) ;-) Aha! Całość się nie będzie mieściła w „kafeteryjnym” formacie, więc dam link do mojej www. (Już zawczasu widzę i słyszę komentarze: „Tfu! Na to świństwo nigdy w życiu nawet nie spojrzę!!!” – a palce same będą wystukiwały;: www.erric... – i tak dalej... )

Gość Już to widzę
Wszystko będzie śmierdziało siarką i ociekało zimną spermą. (LOL) Pewnie objedzie wszystkich według spisu nicków. To jakiś frustrat, pewnie nawet kapucyna już walić nie morze i dlatego pastwi się nad klawiaturą.

:-) ;-) :-) Faktycznie 90 procent testosteronu używam do celów twórczych. (jeszcze *mogę* - a to nie znaczy że *muszę*). Po drugie – aktualnie piszę o całkiem sympatycznych lesbijkach i facetach nieco „zakręconych” – ale na pewno szlachetnych. :-) Nie mniej, nie przeczę że całość może zostać odebrana... mhmm... w kontekście nieco „demonicznym”... ;-)

Gość ja ratuje bezdomne koty
Jeśli to będzie na podobnym poziomie to szkoda czasu. Jesteś słaby technicznie. Bardzo slaby. Wręcz nieprzyzwoicie slaby. I nawet stado lesbijek tego nie uratuje jeśli nie nauczysz się pisać:O

Gość Kiciuś Domowy
Nie jestem bezdomny. Chętnie swoim pazurkiem wyskrobię coś bardziej ekstra, niż ten grafoman. Ale jako początkujący, chętnie skorzystam ze wskazówek. Jak w „warsztatowym” języku najładniej powiedzieć: „Fundnij mi loda”? Chciałbym pisać najzwięźlej, aby Czytelnikom oszczędzić czasu... No, ale jeśli mnie jakaś atrakcyjna Kicia (może być podwórkowa, albo nawet bezdomna) poprosi, to w każdej chwili jestem gotów sięgnąć po bardzej twórcze natchnienie... ;-) Mrrr... mrrrau... Pa! :-)

Gość henk1
odbiegliście bardzo od tematu. Cofnij się do początku aby iśc dalej.

Gość henk1
witajcie, przypominam się

Gość henk1
fajno,że wam nic nie jest podczas snu np: a do mnie przyszedł znów ( ten skórwiel jebany ) .Taka była moja pierwsza reakcja,choc nie nie przeklinam.O 22.30 ukazł mi się facet w czerni .Nie przeraziłem się się ,ale coś mnie znów niepokoi.Proszę pomódlcię się za Henka1.

Gość henk1
Kur,redakcja znów coś odcieła,ten w czerni znów był u mnie na chwilę,ale nie obawiam się.Zawszę liczyłem jedynie na siebie i ufam jedynie Bogu.

Gość henk1
usb,ale masz humor szczur by zwiał na twój widok!!!!!!!!!!!!!!

Gość henk1
W dalszym ciągu odpycham napory diabła.Napisałem długi tekst przedtym,ale po chwili zniknął.

henk1>>>> by skutecznie walczyc musisz sie pierwej zblizyc ...tak blisko jak tylko potrafisz... na ganicy wyobrazni, na granicy ludzkich mozliwosci ...ale nawet wtedy dojdziesz do wniosku ze nic nie wiesz ......

Gość henk1
oj duszyczki,interesuje was bardziej "jak było z księdzem" a nie myślelscie jak będzie po waszym póżniej.

Gość henk1
O zblizeniu nie ma mowy,w czasie kontaktu( 0,00,1 sek)musiszsz wybrać albo życie tu ,albo służenie jemu i w dalszym byciu nie mówimy o niczym. ( mam laptopa i w stukaniun tych słów miałem casamim problem bo chodziły min dłonie. To nie postrach dla innych,ale widzę że coś mi non stop przeszkadza. Pozdrawiam

henk1...cos przeszkadza ? drzace dlonie?....ale jeszcze piszesz kiedys te drzace dlonie, nie pozwala ci nawet na odpalenia laptopa..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się