Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Adria**

asymetria miednicy help!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny! mam nadzieje ze mi cos poardzicie bo ja juz nie wiem co mam robic :/ od jakis paru miesiecy zmagam sie z bolem no wlasnie z cholernym bolem biodra zdecydowalam sie w koncu na wizyte u Ortopedy (zostalam skierowana przez l. rodzinnego) no i co okazalo sie ze mam niewielka asymerie miednicy (zdjecie rtg wykazalo) :/ przepisal mi tabletki niezle mocne i kazal cwiczyc :( a mnie dalej tak strasznie boli ze chodzic nie moge a o spaniu to moge sobie pomarzyc :( juz mam tego dosc...

Gość bo to moze
nie tylko od tego biodra! nie wazne ze rtg tak wykazało...idz do innego ortopedy, zrob porzadne badania, moze jeszcze spróbuj u fizjoterapeuty...czasami wiedza lepiej jak lekarze.pozdraweiam i zdrowia zycze

w koncu jakas bratnia dusza sie odezwala :) Doktorek powiedzial ze jak nie przestanie to mam przyjsc znow to wysle mnie na rtg kregoslupa... ja sie kurcze bede swiecic po nocach od tych przeswietlen :( wlasnie sek w tym ze wszyscy mowia ze on jest najlepszy.. juz sama nie wiem chyba faktycznie powinnam isc do innego bo poprawy nie ma a wrecz jest co raz gorzej :( to jest bol nie do opisania :( boli niezaleznie czy siedze czy stoje.. katorga!