Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasadniczo pytajaca

czy ktos, kto trwa w zwiazkach malzenskich

Polecane posty

1,5 roku po slubie. Tak jestem szczesliwa, wiadomo, ze raz jest lepiej raz gorzej, jak u wszystkich. Ale kochamy sie bardzo, znamy swoje potrzeby i oczekiwania, duzo rozmawiamy. Staramy sie spedzac ze soba jak najwiecaj czasu, razem sie smiejemy, razem placzemy. Wiem, ze zawsze moge na niego liczyc :)

Gość zasadniczo pytajaca
Jestem w zwiazku malzenskim. Jest mi bardzo w nim zle i umieram co dziennie wewnetrznie.

Gość zasadniczo pytajaca
Chyba od poczatku cos bylo nie tak, ale ja tego nie widzialam, bylam zakochana i mloda strasznie. Mamy dziecko. Oddalalismy sie z dnia na dzien od siebie. Probowalam to ratowac ale on nie sluchal, nie widzial problemu zadnego. Pozniej mi przestao zalezec, poddalam sie. Zylam z dnia na dzien bez nadzieji. Teraz jemu zaczelo zalezec a ja juz w sobie nie mam milosci. Pyta jak to mozliwe, przeciez on jest bez skazy. Nic nie zrobil zlego? Nie umiem mu tego wytlumaczyc , nie umialam kiedys kiedy teraz tym bardzij nie potrafie.

Gość zasadniczo pytajaca
Ja gdybym nie miala dziecka juz by mnie tu nie bylo dawno. Jest i kocham je bardziej od siebie. Wiec co mam zrobic? Trwac po wieki. Jedno zycie ktore mi dano zmarnuje. To takie niesprawiedliwe.