Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynaze zdjęcia

jak walczyć z przekonaniami rodziny męża?

Polecane posty

ponad miesiac temu urodziłam dziecko. Wspolnie z mężem postanowilismy, że ja wracam do pracy, zreszta decyzja była prosta, bo ja zarabiam o wiele więcej niż on. Tylko nie wiem, dlaczego rodzina męża ma do mnie o to pretensje?

Gość A dlaczego

Gość A dlaczego
liczysz się z ich zdaniem? Przecież to ma być Wasza decyzja a nie teraz juz dalszej rodziny...

Gość Nałęczowiankę
W ogóle nie walczyć, tylko robić swoje. Jakakolwiek dyskusja nie ma sensu. Narazisz się tylko na "a nie mówiłam", gdy coś nie wypali. Taki scenariusz - tata z bardzo małym dzieckiem - jest trudny, o czym przekonasz się przy pierwszej chorobie albo ząbkowaniu

Gość Gang z Plutona
co ich to w ogóle obchodzi? wara sromowa im do tego!

Nałęczowianka...a co to za różnica kto jest przy bejbe, ojciec czy matka podczas choroby tudzież ząbkowania ? W ogole to sie dziwne wszystkim wydaje, włącznie z ludźmi w mojej pracy...z otoczenia. Sąsiadki też myślały, że ich wzorem spędzę całe życie siedząc w domu i nianczyć dzieci. To nie chodzi o to, że ich nie olewam...tylko dziwi mnie strasznie w ogole ten opór ludzi, to zdziwienie,nie wiem..oburzenie ? ...jakbym robiła coś nienormalnego.

Gość simonaaa
hmmm...az chce sie zacytowac piosenke bo to Polska a nie elegancja Francja :(

współczuję. właśnie najlepiej olac sprawę. Jak rodzina taka mądra-niech da Wam pieniądze,albo zajmuje sie dzieckiem.Nie ich sprawa. Sredniowiecze normalnie :O