Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia33

KREACJA NA CYWILNY

Polecane posty

Gość ewcia33

CZY KTOS MOZ EMI PODARDZIC JAKA KIECKA LUB KOSTIUM BYLABY OKI NA CYWILNY JESTEM DROBNA,NIE CHCE STARODAWNYCH GARSONEK,

Gość zimowa panna
A nie możesz ubrać sukienki ślubnej???? No chyba, że kościelny masz jeszcze w planach, ale jeżeli nie to nie odmawiaj sobie zalożenia typowej sukni ślubnej :)

Gość ewcia33
NO TAK MYSLAM Z EMOZE ZALOZE NORMLAN SUKIENKE TAKA DO KOSCIELNEGO ALE TO WYPADA?

Gość HEh dziwne zcyie
Wypada, załóż bo potem możesz żałować, że tego nie zrobiłaś. Tak jak ja

Gość pada śnieg i u mnie
załóż ślubą suknię :) nie rozumiem dlaczego niektórzy ludzie uważają że kiecka typowo ślubna jest "zarezerwowana" jedynie do kościoła

Gość troche to dziwnie
wyglada..ja bym jednak wolala skromny kostium.

Gość O MATKO...
Jesli uwazasz ze Twoj slub jest :P to idz w kostiumie. A nawet w pizamie co za roznica?

Gość zoska-samoska
przeciez to jakies przescieradla a nie sukienki. zaloz taka sukienke jak ci sie podoba a czy wypada czy nie to sie nie przejmuj bo to jest twoj dzien i nikomu nic do tegoo. ja bym jeszcze zalozyla dwumetrowy welon !

Gość z tego linku wyzej to ta
mi sie bardzo podoba :) http://shop.nordstrom.com/S/2960592/0~2376776~2374327~2374331~6014155?mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6014155&P=2 moze cos tego typu?

Gość alunnieczka
a mnie rozwaliła większość z tego linku. Nareszcie normalne sukienki, problem bardziej miałabym taki, którą wybrać, bo wszystkie świetne.

Gość kicaaaa
Ja bym na cywilny kupiła białą typową ślubną suknię, tylko z tych skromniejszych., albo białą z jakąś wstawką w innym kolorze. Panna młoda musi sie wyróżniać od innych kobiet. Zreszta pomyśl jak będziesz miała białą, to napewno żaden z gości nie bedzie miał identycznej. Słyszłam historię , że raz zaproszona jako gość dziewczyna miała identyczną sukienkę jak panna młoda. niezręczne.

Gość Iza_30
Ja tez słucham przed slubem, ze na cywilny to nie biala sukienka bo to niewypada. w d...to miałam. Sukienkę miałam białą, baaaardzo krótką ;) i do tego dłuuuugi biały welon :)

Gość do Iza_30
i pewnie wyglądałaś jak idiotka!

Gość Krynolinka
kazda sie powinna ubrac jak woli i sie dobrze czuje. ja tez na cywilnym mialam dlugia biala, bez plecow sukienke, do tego bukiecik rozyczek, i w nosie mialam, ze reszta panstwa mlodych byla w dzinsach, w normalnych ciuchach, ze wygladali, jakby wyrwali sie z pracy by powiedziec I do. :P

Gość Krynolinka
Nie wszyscy sa wierzacy, a biale kreacje nie sa zastrzezone, tylko do kosciola,

Gość Iza_30
Kazdy ma inny gust. A jesli nawet wygladałam idiotycznie to to jest moja sprawa. To nył mój dzien. Kazda panna mloda powinna miec taką sukienkę o jakiej marzyła. Jesli jeszcze raz miałabym wybierać to wybrałabym dokładnie tak samo :)

Gość KropkaL
Iza-dokladnie! Niektorzy biora tylko cywilny i robia przyjecie.

Gość może być ślubna z welonem