Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DonHuan

JAK PODERWAC DZIEWCZYNE najprostrzym sposobem

Polecane posty

Dziewczyny Kobiety, co lubicie najbardziej podczas podrywania was przez chlopcow czy facetow, co was bieze, na co reagujecie najlepiej, na: kwiaty? zaproszenie do kina, kawiarni ? zapytanie o Nr. Komurki, albo wreczenie swojego ? jakis smieszny tekst ? glebokie spojzenie w oczy ? okrzyk podziwu na wasz widok ? pogwizdywanie za wami ?

Gość vvvvv
Wręczasz kwiaty nieznajomym dziewczynom?

Gość znawca tematu feliks
najlepszym sposobem na poderwanie dziewczyny jest sposob na fekalia czyli 1 idz do ustronnego miejsca aby poddac sie defekacji 2 fekalia zawin w ładny papier (teraz idą swięta wiec moze byc z mikołajem 3 podaruj go swojej wybrance po takim prezecie kazda wpadnie w teoje ramiona

Gość chcąc wywołać reakcję lachona
zawsze klepie ją po doopie i czekam na rozwój wypadków ! :P

nooo, raz spotkalem na przystanku Tramwajowam dziewcze w moim guscie i niewiedzialem co zrobic, zaczolem sie w myslach jakac, ale po paru minutach ,naszczescie T sie spoznil 20min co mi dalo szanse cos wymyslec a obok byl stragan z kwiatami , to kupilem jeden Narcyz i jej tak ot wreczylem i moglem jej glemboko w piekne niebieskie prawie granatowe oczy spojzec. Umowilismy sie pare razy ale nic z tego niewyszlo, jej charakter mi niezabardzo odpowiadal

Gość dziewczyna z nr 3
na mnie zawsze działa poczucie humoru, a kwiatki do już tylko dodatek milie widziany.

Gość vvvvv
Jedna rada - nie próbuj podrywac przez gg :o. Albo kup słownik.

Ja pytam powaznie nie tylko dla mnie ale i dla innych zainteresowanych tematem a wy durnie jakies glupoty wyklikujecie i sobie przy tym konia walicie

Gość z tego co wymieniłeś
to zaproszenie na wsólne wyjscie, potem możesz zapytac o telefon, kwiaty na koniec

Gość z tego co wymieniłeś
niestety "vvvvv " ma rację takie błędy odstraszają :-(

Gość chujowy z ciebie DonHuan skoro
masz z tym problem ! :D

Gość Diana rządzi
ja z kolei nie lubie jak facet za bardzo żartuje., to mnie irytuje. wolę jak o cos zapyta a tak naprawdę t nie wydaje mi sie żeby cos wyszło z próby podrywu na ulicy spróbuj sie ogłosic w necie

Gość Diana rządzi---w necie
x:D co za głupia pi­zda :classic_cool:

niemam problemow z podrywaniem , ale nigdy sie niewie na ten temat za duzo, Albo Ty jestes taki orzel i wiesz wszystko?

Gość KrzywyKutas
Niektore dziewczyny niechca sie dac poderwac i wymagaja szczegolnej ofiarnosci ze strony faceta, niezawsze nam facetom to sie udaje i wtedy przezywamy na czym Swiat stoi A niektore sa latwe moze nawet za latwe, od tych to lepiej z daleka (choroby i inne nieprzyjemnosci moga Cie spotkac) Najlepiej mi sie podrywa Latem nad woda czy w parku:)

Gość na chuja ci taki nick DonHuan
on wiedział wszystko ! x:D jak masz braki to szukaj w googlach nlp lub nls bosy leszczyku :classic_cool:

Gość Diana rządzi
takze lepiej moze ogłoś się i zaproponuj swoje atuty dziewczynom ps a jaki masz znak zodaiku?

Gość Diana-łykasz czy wypluwasz
? :O

Gość Diana rządzi
a czemu tak sie wrogo ktos tu do mnie odnosi? ja bynajmniej nie mówię o sobie. ja jestem marta a "diana rzadzi" to hasło z innego topiku gdy chciałam powiedziec o You can dance ze najbardziej lubię Dianę. :) pozdrawiam

Gość Diana rządzi
Aha. Nie odpowiedziałam na pytanie. Łykam:)

Gość Diana rządzi
:)

Gość Diana-łykasz czy wypluwasz
to jest retoryczne pytanie x:D dlaczego sądzisz że ktoś się tu wrogo do ciebie odnosi - to jest forum życie erotyczne - marto - a nie wersal ! :classic_cool: ps ile masz lat ? :O

Hei Diana, jak niechcesz podszywaczy to sie zamelduj i Twoj Nick bedzie czarny a jak bedzie taki sam tylko czerwony to podszywacz bedzie pie.r....y Acha a kliknij czy podczas lykania smakujesz czy odrazu do gardla no i czy wyssysasz ostatnia kropelke:) przy ostatniej kropelce to sie az paznokcie u nog wykrzywiaja hihihi

Gość trelem0rele
poderwac dziewczyne? najlepiej to nacpac ja lub wrzucic tabletke gwaltu do pochwy.

Gość Hochlik
jasne :) hahah a moze tak i dwie tabletki w pochwe i dwie do drinka a potem ja rznac jak zwloki hihihi

Gość SmiesznyKrzywyPenis
ja podrywam na groby portwel

teraz modne jest rwanie \"na kafeterie\" mówisz ze idealista z Marsa to Twój kumpel i kazdej miekna nogi :-p

Gość SlicznyChloptas
ja podrywam na moje sliczne oczka