Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashleyyy8686

czy dostajecie od swoich ukochanych

Polecane posty

Gość ashleyyy8686

bez okazji kwiaty? w ogole jak oni dbaja o WAs, o to zeby uczucie miedzy Wami bylo takie jak na poczatku?

moj skarbeczek za kazdym razrem jak gdzies idziemy i po drodze rosna jakies kwiaty to zrywa je dla mnie:) mam ich pelno juz w domku zasuszonych:)

Gość asiulenkamalenka
ale super!:) no dalej kto jeszcze? nie dostajecie nic od swoich ukochanych?

Gość nic raczej nie dostaje
buzi ;)

Gość bvcert
mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość bumtarara
kwiaty maja niewiele wspolnego z uczuciem

Gość Kostka cukru
ja czasem dostaję odbyt do wylizania ale oczywiście żeby nie było - jest wtedy czyściutki i zadbany 🌻

Gość jak sie zasusza
kwiaty od faceta to sie zasusza milosc ja dostaje najczesciej majteczki albo lakier do paznokci mi kupi albo jakie sexi rajstopki

ja ich specjalnie nie zasuszam:P poloze gdzies jak wrocimy do domu i czasami uschna:P ale raczej wstawiam do wazonu....a z reszta nie wierze w te zabobony:P:P

a takie rzeczy jak majtki albo inne ktore kupujesz w sklepie po drodze z pracy to normalka, myslalam ze piszecie tu o takich wyjatkowych rzeczach:)

Gość jak sie zasusza
jak dla mnie to sa wyjatkowe rzeczy....wazne jest dla mnie to ze dba o mnie nie wazne co mi kupuje wszysko mi sprawia radosc nawet zwykly batonik....

przeczytaj uwaznie moja wypowiedz:) wlasnie napisalam ze dla mnie nie liczy sie ze kupi mi cos tylko wyjatkowe gesty- takie jak nazrywanie kwiatow a nie kupienie ich:) nie wiem czemu ale jak wlasnie tak zrywa dla mnie kwiatuszki to czuje sie o wiele bardziej wyjatkowo niz jak mi cos kupi:)

Gość asiulenkamalenka
a ja uwielbiam dostawac od mojego Misia kwiatki, uwielbiam gdy mnie przytula, na kazdym kroku czuje jego milosc, kocham go za wszystko co dla mnie robi, a najbardziej mne wzrusza kiedy po calym ciezkim dniu jest wykonczony, ale przyjezdza po mnie do pracy, i wracamy razem do domu :)

Gość madry inaczej
ja tam dbam o swoja milosc z ktora jestem 4 lata wszystko bym jej oddal i wszystko kupil i tak robie bo pracuje w de juz 8 miechow mam 22 lata takze zadnych zobowiazan w stylu prad swiatlo takze tylko kupowac swojemu pieseczkowi...:)

Gość ja tez nie
ale mi tego nie brakuje... ;) Szkoda pieniedzy ;) Wolalabym, zeby mnie przytulil czasem, heh

Gość madry inaczej
ale nie ukrywam ze naduzywam alkoholu...:) tak jak stary no i zawsze cos tam sie przycpa...:)

Gość nic nie dostaje
nie mamy kasy na takie rzeczy nawet gdy jest okazja jedynym obdarowywanym jest nasz syn ale to tez sa skromne prezenty najczesciej bombonierka ale nie płacze z tego powodu kochamy sie i to jest najwazniejsze ze w domu jest zgoda

Gość mój to po pierwsze nie ma
czasu, a po drugie wyczucia. Jak wraca z pracy to już tylko spożywcze są czynne i czasem jakieś słodkości przyniesie. I nawet jakieś konkretne zakupy poczyni:D Ale kwiatów nie kupuje:(

Gość no dobrze robic
bvcert , z tego co pamietam, ty nie chcesz miec dziewczyny?? to po co marudzisz?;P

Gość asiulenkamalenka
up