Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje Alter Ego

Mimo słońca, dziś mi smutno i źle

Polecane posty

Nie dość, że jestem chora (ostra infekcja górnych dróg oddechowych), to jeszcze ktoś, na kim mi zależy, nie ma dla mnie czasu... Od dwóch dni. A jeszcze tydzień temu były telefony, smsy, czułam jego obecność w swoim życiu... Dzisiaj to ja muszę się odezwać, żeby do mnie napisał... Jest mi źle ogólnie. Idę zrobić herbatę, zawsze poprawia mi humor.

Gość ghhf
bo kntakt korespondencyjny jest zalosny .Telefony , sms nigdy nie zastapią bycia sam na sam.SA zwyczajnie nie potrzebne.

Gość Mały Kobieciarz
Moze nie potrzebuje az takiego kontaktu z Toba, jak Ty z nim? Sprobuj sie czyms zajac. Ksiazka, telewizja, moze napisz do kogos list. Ten ktos sie odezwie, moze cos mu wypadlo.

Kontakt wirtualny nigdy nie zastąpi tego normalnego, zwykłego, face to face. Co nie zmienia faktu, że poczułabym się lepiej, gdyby odezwał sie do mnie wcześniej, niż ja odzywam się do niego. Wiem, że jest zajęty, ze ma dużo pracy, ale... Przewrotne to, jest mi smutno i tęsknię za nim.

Gość Może poczuł się zbyt pewny
siebie i cie olał?

chora też jestem nikt mnie nie kocha a mimo to chyba nie jest smutno

Gość Poprawilo sie
? Alter, lepiej juz?

Sssilly, wiem, że ma mniej czasu. Rozumiem, że pracuje, że jest zajęty, że kocioł i młyn. To logiczne, że nie jest w stanie - teraz, myśleć oderwać się od zajęć. Niestety moje serce nigdy nie potrafiło pogodzić się z logiką mojego rozumu i zazwyczaj wariowało, kiedy działy się takie rzeczy. I wariuje teraz... Heh, gdybym była zdrowa... Nie siedziałby za długo w tej pracy, o nie... ;)

właśnie teraz całe życie mi się poukładało. muszę tylko dogonać cudu i już!! i będę go miała!!!!!! to takie proste!!

Ale mógłby choć sygnał puścić. Wie, że jestem chora, wie, że z racji trudnej sytuacji w domu potrzebuję jego wsparcia, a mimo to... Smutno mi. Nawet słońca już nie ma.