Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puma

Herbaciarnia uczuciowa nr 2

Polecane posty

Ty chyba nie lubisz kobiet :) Jesli nie odpowiada Ci bywanie tutaj, a w szczególności ja, to przejdź na inny topik. Szkoda Twojego czasu i energii na moją osobę:) Twoje słowa nie robią na mnie wrażenia, a wręcz wywołują śmiech :) I choćbyś tu dwoił się i troił, wymyślał coraz to pokrętnijesze epitety i wysnuwał futurystyczne teorie na mój temat i tak ja sama wiem kim jestem, a ty nie będziesz w stanie sie o tym przekonać:) Przelewasz z pustego w próżne kolego :)

Gość no cóż Pumko
Ten tekst, to do kogo?Do pana od koncertu?Jak wróci ,to Ci sam odpowie....powodzenia w kontynuowaniu herbacianego wątku,może znów zjawi się pan Herbaciany i super kobieca pani "podsumowanie"..i będzie można drążyć temat brudnych prześcieradeł ,skacząc sobie do oczu...wielu to podnieca,miłej zabawy......i... Pumko,nie ładnie kasować swoich wypowiedzi ,nie ładnie...ale ,rozumiem,że teraz odpowiada Ci rola ofiary.....dobranoc

.powodzenia w kontynuowaniu herbacianego wątku,może znów zjawi się pan Herbaciany i super kobieca pani \"podsumowanie\"..i będzie można drążyć temat brudnych prześcieradeł ,skacząc sobie do oczu... Nie masz poczucia humoru i tyle :) Poza tym nie zarzucaj kobiecie, że nie jest kobieca, jeśli jej nigdy na oczy nie widziałeś. Ja nie mnożę swoich nicków, bo nie mam potrzeby, a wpadam na forum z częstotliwością raz na 2 lata:)Pobędę i znikam :) Co do skakania do oczu, może ty masz takie odczucie. Jesli nie masz normalnego podejścia do zycia, a jak widzę raczej tak jest, to już twoja prywatna sprawa. I sądząc z twoich wypowiedzi, masz ze sobą problem. wielu to podnieca,miłej zabawy......i... Pumko,nie ładnie kasować swoich wypowiedzi ,nie ładnie...ale ,rozumiem,że teraz odpowiada Ci rola ofiary.... wiesz, każdy sadzi sam po sobie. ty najwyraźniej grasz tu taka rolę, bo ja nie mam do tego powodu :) Poza tym nie mam pojęcia o czym mówisz w kwestii kasowania moich wypowiedzi. Możliwe, ze moderator jest czujny, choć dziwię się, bo nikogo od bab nie wyzywam :) Idź spać, kurnik juz zamykają :)

Gość no cóż Pumko
brawo!

Gość no cóż Pumko
p.s.dla jasności-nie jestem panem od koncertu skrzypcowego.

Gość no cóż Pumko
a jako,że nie jest dobrze rozstawać się w złości,podaję Ci dłoń na zgodę i przesyłam buziaki!Życzę Ci samej radości i wszystkiego dobrego(szczerze).

Gość no cóż Pumko
tak,ale lepiej jest iść spać z uśmiechem i pozostawić Cię również,z uśmiechem,no nie?No,chyba,że chcesz iść" w zaparte"...ale to może już z kim innym....lecę bo moje kurki przygotowały kolację,pa

widzisz :) Ja cały czas się uśmiecham, tylko tego nie widzisz.... a szkoda...🖐️