Bumpy*** 0 Napisano Listopad 29, 2007 Dziewczyny... odstawilam tabletki... zrobilam 2 tygodnie przewy... niby miala przyjsc @ ale jej nie bylo dlatego pod kontrola lekarza rozpoczelam opakowanie diane 35 na 2tygodznie po skonczeniu cerazette... z 16 na 17 listopada kochalam sie ostatni raz z moim chlopakiem...nie wiem czy mialam dni plodne czy nieplodne...:( byla gumka... nie skonczyl we mnie...ale na samym koncu gumka sie zsunela i odrobina nasienia zostala na miom udzie...:(:( w niedziele 25 listopada skonczylam pierwsze opakowanie diane35... dzisiaj jest juz czwartek i okresu nie mam...:(:(:(: czy byla mozliwosc zajscia w ciaze?? i czy moge po takim czasie (okolo 14 dni) od stosunku wykonac test i czy bedzie wiarygodny... dziekuje za odpowiedzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Listopad 30, 2007 masło maslane po co 2 tygodnie prerwy robiłs i jak nie dostałaś okresu to moze powinnas zrobic badania a nie dalej inne tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poradżcie mi Napisano Grudzień 1, 2007 Bralam przez miesiac YASMIN I W CZASIE 7 DNIOWEJ PRZERWY POJAWIL SIE OKRES. pOTYM ZAPRZESTALAM BRANIA TABLETEK. kIEdy powinnam dostac miesiaczke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pigułkaaa Napisano Grudzień 1, 2007 za 28 dni średnio, czyli podobnie jak miałaś przed pigłami. Przez jakiś czas może być różnie, bo jajniki przyśpieszają. Mnie np. miesiączka wróciła z niesamowitą regularnością co 26 dni natychmiast. Jak w zegarku :-D I tak już mam od 6 lat, odkąd nie biorę tabsów. Teraz tylko prezerwatywy. Uwaga zdarzają się fabryczne otworeczki (raz takiego bubla wylosowaliśmy, ale nie zaszłam) A przed pigułami miałam co 31 dni. Teraz 2 miesiączki w roku więcej :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach