Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurrrraaaaaaaaa

zlapac faceta na dziecko co sadzicie??

Polecane posty

Gość hurrrraaaaaaaaa
poprostu probowalam go dluuugo odzyskac i nie moglam,wiec stwierdzilam ze jak bedziemy miec dziecko to jedyny sposob,bo skoro udalo mi sie go zaciagnac do lozka to juz wszystko sie uda

Gość kluska serowa
wiekszosc z nas wie co to znaczy i jakie to uczucie. tylko ze normalna kobieta nie probuje zlapac faceta na dziecko bo zdaje sobie sprawe ze to nie znaczy ze ten facet spedzi z nia reszte zycia. nie jedna probowala i w wiekszosci zostaly same, zgorzkniale z dzieckiem

Gość hurrrraaaaaaaaa
no wkoncu ktos mi racje przyznal

Gość kluska serowa
kto ci niby racje przyznal? ktos tylko napisal ze nie jestes pierwsza, a nie ze masz racje :P

hurrrraaaaa-----Akurat wiem co to znaczy i kochac i kogoś stracić.Ale w życiu do głowy by mi nie przyszedł taki głupi plan.Trzeba mieć godność by pozwolić komuś odejśc.Można wlaczyć,nie mówie że nie.Ale też walczyć fer play a nie perfidnymi sztuczkami.

Gość a ja wam powiem lub napisze
nikt ci kobieto racji nie przyznaje. jesteś nienormalna, niemoralna i sflustrowana. Jeszcze zapłacisz za to wszystko co zrobiłaś. nikogo nie zmusisz do miłości, nawet setką dzieciaków. żal mi ciebie

Gość hurrrraaaaaaaaa
powiedzial ze bedzie pomagal i uzna dziecko wiec dla mnie to jasne ze zostanie z nami predzej czy pozniej,wkoncu przestanie kochac tamta idiotke a ona jego bo tego nie przetrwaja i dla mnie liczy sie to ze to ja wygralam bo wygralam,nie ona lecz ja bede miec z nim dziecko

Gość hurrrraaaaaaaaa
ale on nie wie ze to zaplanowalam wiec jestem górą

Gość hurrrraaaaaaaaa
moze go nie zmusze do milosci ale rozwale ich zwiazek i to ona bedzie cierpiec nie ja :)

Gość kluska serowa
jak sie kochaja to sobie to jakos poukladaja i bedzie miedzy nimi dobrze. to raczej ciebie szlag trafi jak za jakis czas on bedzie zabieral dziecko na weekendy np i wtedy ona bedzie sie z twoim dzieckiem bawila i jeszcze moze twoje dziecko ja polubi i bedzie ci opowiadac jaka to ciocia jest fajna :D

Gość hurrrraaaaaaaaa
sorry ALE JAK MOZESZ TAK PISAC,TO CHYBA ONA JEST NIENORMALNA ZE MU TAKA ZDRADE WYBACZYLA!!! WKONCU NIE WYTRZYMA I GO ZOSTAWI ALBO ON JA

Gość hurrrraaaaaaaaa
to wy jestescie jacys dziwni,nie wiecie co to milosc i ze w milosci wszystkie chwyty dozwolone,a ona w ciaze nie zajdzie,nie sadze

I myslisz ze Cie pokocha na nowo? hahahahaha pewnie pokocha dziecko, a do knca zycia bedzie załował ze sie z toba kochał i tak głupio wpadł. On Cie juz nie pokocha

Gość dontyouknow3
Dziewczyna podjęła taką a nie inną decyzję-jej sprawa (mogłaś pomyśleć, bo dziewczyna Twojego , że tak powiem faceta też może zajść z nim w ciążę-ale nie będę tu czarnych scenariuszy układać) Trochę niepokoją mnie wasze opinie-znam kilka dziewczyn, które desperacko trzymały się faceta i umyślnie po kilku miesiącach znajomości zachodziły w ciąże-żeby go zatrzymać-czyli jakby w działaniu wyprzedziły autorkę topicu-bo nawet nie mieli panowie wyjścia, żeby z nich zrezygnować-i byli tacy naiwni i są do tej pory, bo tkwią w takich chorych-łapanych związkach... Ja tam życzę autorce szczęścia-każdy jest kowalem własnego losu 🌻

Gość hurrrraaaaaaaaa
bedzie musial sie ze mna widywac i kontaktowac i zadna tego nie wytrzyma,wkoncu nie wytrzyma i zaczna sie klocic z zazdrosci i on grzecznie wroci do mnie

Gość ja wlasnie nim skanuje
a tamta juz wie , ze ten Wasz przyprawil jej rogi??

hurrrraaaaa------- W miłości wszystkie chwyty dozwolone??? Boże a co My w miłości na ringu jesteśmy???????? Związek powinien opierać się na szczerości a nie perfidności.

Gość hurrrraaaaaaaaa
no widzicie,nie jestem jedyna :) mi tam wystarczy by byl ze mna-szczesliwy lub nie ale bedzie a nie z tamta,poza tym jak zobaczy cudnego bobasa to czemu mialby mnie nie pokochac za to ze mu je w bolach urodzilam?

Gość hurrrraaaaaaaaa
tak wie,przeciez pisalam ze to ona jest glupia

Gość kluska serowa
nienormalne ze mu wybaczyla zdrade? zdarza sie. moze ona go kocha jeszcze bardziej niz ty :D jak lapaly zanim odszedl to facet mogl wtedy kochac. moze bylo szybciej niz chcial ale byl z nia itd. w tej sytuacji facet odszedl. i pomimo ze popelnil blad nie poddal sie tylko polecial walczyc o tamten zwiazek. wiec chyba mu zalezy na tamtej dziewczynie. i znam wiele przypadkow gdzie dziewczyna zachodzila w ciaze by zatrzymac faceta a on po jakims czasie i tak uciekal. tak jak napisalam. dziecko nie daje gwarancji zwiazku

Gość hurrrraaaaaaaaa
mi wystarczy by wrocil do mnie i nie byl z nia

Gość hurrrraaaaaaaaa
niby odszedl,jest z nia prawie rok ale to ja mam w sobie jego dziecko a ona nic

Gość kluska serowa
i my nie wiemy co to milosc? hm.. a zawsze myslalam ze kochac drugiego czlowieka to chciec jego szczescia. Boze uchron przed taka miloscia o jakiej ty piszesz :O