Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnaaaa forumowiczkaaaa

jest mi przykro

Polecane posty

ludzie lubia mnie tylko dla wykorzystywania 1jedna przychodzi tylko gdy chce pozyczyc kase 2 jeszcze inni sa dla mnei mili bo chca zebym robiła dla nich/za nich zadania w szkole albo pomogła w niemieckim

Gość M0onisia
no to się postaw czasem, pokaż, że nie mogą cię wykorzystywać. ja np. jestem uważana za osobę, która ciągle się śmieje itd., taka dusza towarzystwa;) nie zawsze taka byłam:] ja zawsze mówie to, co myśle i nie mam skrupułów, zeby komuś odmówić, bo szczera pomoc, a wykorzystywanie to co innego:) ile masz lat?;D

17 :O no bo wtedy zwracja na mnie uwage i mnei lubia :O

to ja Ci wtedy powiem ze nie znasz mojej klasy :o :(

Inaczej to powiem. Czy gdybyś kogoś lubiła to spotykałabyś się z tym kimś tylko wtedy, gdybyś czegoś od niego chciała?

no nie tylko ze z nami jest wałsnie na odwrót oni tak naprawde mnie nie lubia raczej tylko udaja ze mnie lubia zeby czerpac z tego korzysc :O ale ja wole takie rozwiazanie nizbym miała sama siedziec w domu czy wszkole na przerwach

Gość ejj kłamczucho....
a mówiłaś że nie masz kasy... jednak masz skoro pożyczasz...więc zrób se tą operacje cycków:)

ale ja nie pozyczam tysiecy przeciez :O tylko 10 zł , 50 czasami 100 :O

Gość M0onisia
tyle kasy pożyczać, 100 zł, oddają chociaż? no, to jesteś w moim wieku, a całkiem się różnimy... nie wiem co mam ci poradzić, bo jeśli przestaniesz spełniać ich "zachcianki", to odwrócą się od ciebie:/ a masz jakiś przyjaciół czy tak koleżanki/kolegów którzy lubią cię tak po prostu, bezinteresownie?:)

no z reguły oddaja ale czesto nie w terminie którym obiecuja no mam kilka takich kolezanek ale poza szkoła najgorzej włąsnie w klasie same wykorzystywacze :O

Gość M0onisia
a nie da się zmienić szkoły/klasy? wiem, drastyczne rozwiązanie, ale może to jakiś sposób? jak sobie z tym radzisz? nie masz żadnej "normalnej" osoby w klasie?:/

Gość co jest do cholery no