Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy fajne to

fajne?

Polecane posty

Gość 111111111
sama nie wiem ale podeszwa jest sztywna a pięta nie ,czy nie bedzie się dziecku wyginała nóżka? ja wolałabym albo same skarpety antypoślizgowe albo całe usztywniane ciapki za kostke

Gość czy fajne to
skarpetki z absem ma. Butów jej jeszcze nie kupiłam bo myśle ze narazie nie są konieczne. Na wiosne napewno jej sprawie. Ona narazie nie chodzi jeszcze. Jest na etapie wstawania narazie. Chodzi tylko w chodziku.

Gość .... ........
podeszwa jest strasznie sztywna moje dziecko ma takie same tylko podeszwa jest ze skorki cieplejsze niz zwykle skarpetki i rownie wygodne

Gość 111111111
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale obawiam się,że ta skarpeta nie będzie w stanie utrzymac tej gumowej podeszwy i noga nie będzie stabilna ale naprawdę nie wiem bo z wyglądu sa ładne

Uważam że mimo wszystko nawet jeśli chodzi w chodziku powinna mieć kapcie przystosowane do pierwszycdh kroków.

Gość .... ........
dobrze trzymaja sie nozki i sa wygodne

...................... ---- Mój synek ma te skarpetki i one nie nadają się do pierwszych kroków! Bardziej jako dla malucha który siedzi,leży . Wprawdzie nóżka się nie ślizgała ale nie są usztywniane tak więc noga leciala na boki.

Gość .... ........
ale te skarpetki sa plascie to gdzie mu ta noga leciala?

Gość .... ........
plaskie

Gość .... ........
tylko trzeba dokladnie dopasowac do nozki nie moga byc za duze

podczas nauki w ucikach chodzi o to zeby stopa byla usztywniona a w tej skarpetce raczej nie bedzie.dla takich maluchow trzeba specjalnie dobierac buty.ja swoim od poczatku kupowalam buciki ze sztywna stopa i wysokie powyzej kostki ale bez przesady.potem moga byc rozne problemy ze stopami i chodzeniem w tych buciach.mysle ze dla 2-3 latka juz mozna takie kupic ale nie dla dziecka ktore zaczyna chodzic,aler buciki sa bardzo ladne

................---------------Chodziło mi o to że mimo że skaretka była dobrze dopasowana to stopa wychodziła za tą skórke(podeszwe) ,,na bokach\" Mam nadzieje że zrozumieliście.

Gość .... ........
byc moze u mojego dziecka te skarpetki sprawdzily sie nozka ladnie lezala skarpetki byly dopasowane i nigdzie mu nozka nie "uciekala "

Gość czy fajne to
hmm w takim razie zainwestuje juz w dobre buciki. Takie z elefanten.

Gość hgksdhgkhk
a teraz dopiero widze ze juz ktos wkleił linka wyzej

ja ci powiem tak jesli masz cieplo w domu i dziecko moze chodzic bez butow to wcale ich nie musi miec ale jesli jest chlodniej lub plytki to ja bym na twoim miejscu zainwestowala.ja za pierwsze buciki dziewczyn zaplacilam okolo22zl to byly swietne buciki-ciapki po domu,usztywniana stopa za kostke rozsuwane na przodzie i troche wieksze no bo normalne ze dziecku szybko rosnie stopa ale grubsza skarpetka i jak ulal lezaly.a mowie lepiej zapobiegac niz potem leczyc bo ortopedyczne buty raz ze drogie dwa no nie wszystkim sie podobaja.

Moje dziecko ma 14 miesiecy. Chodzic zaczela jak miala 10,5 miesiaca. Od kilku miesiecy mamy te skarpety z podeszwa ze skorki. Sa bardzo dobre. Po domu dziecko nie bedzie chodzilo w bucikach, nawet to, ktore dopiero sie uczy. Ortopedzi zalecaja na boso lub w skarpetkach a nie bucikach (oczywiscie po mieszkaniu). Te sa wiec dobrym rozwiazaniem, bo nie jest w stope zimno. Po mieszkaniu nikt nie zalozy dziecku butow ze sztywna podeszwa i pieta bo stopa \"nie pracuje\".Pozdrawiam

Gość czy fajne to
czyli warto kipic te które pokazaląm czy nie?

nie kupuj!po co ci cos co moze zaszkodzic dziecku.to nie 2-3 latek.jesli juz to kup z usztywniana stopa.zreszta zapytaj pediatry i on powie to samo.a wogole dzidzia w domuniech sie uczy boso chodzic no chyba ze jak pisalam wczesniej chlodna [pogoda.wywalisz pieniadze w bloto moim zdaniem

tylko w ciapach z usztywniana podeszwa dziecku po domu jest poprostu niewygodnie sa za sztywne dziecko nie tylko chodzi ale bawi sie raczkuje a ortopedzi zalecaja stawiac pierwsze kroki na bosaka albo w skarpetkach te skarpetki z podeszwa ze skorki sa mieciutkie i dziecka nozka pracuje tak jakby byla w zwyklych skarperkach