Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iryga

Wiekszy biust

Polecane posty

Gość iryga

Witajcie chciałam zapytac czy któras z pani stosowała BREAST SCULPTOR USA na powiekszenie biustu. Bądź jakiekolwiek inne tabletki. I prosze nie piszczie ze bezsensu ze nie działa i biust sie ma jaki sie ma ewentualnie operacja plastyczna chciałabym poznac opinie osób które stosowały takie badx podobne tabletki

Gość Hannie
tak, mama mojego przyjaciela stosowala. skonczylo sie rakiem piersi, bo wszystko sie musi gdzies odkladac, w tym wypadku w piersiach, a tam sa rozne swinstwa.

Gość iryga
A ta mama twójego kolegi stosowała dokłądnie ten lek?

Gość Hannie
hmm nie wiem jaki dokladnie, ale lekarz jak jej to wykryli to powiedzial ze bez dwoch zdan od tego "powiekszania biustu" i ze jest sporo takich przypadkow tylko te leki maja takie lobby ze sie o tym na duza skale nie mowi

Gość iryga
Eh to przykre... sama juz nie wiem co mam o tym myslec troche sie wystraszyłam ale z drugiej strony na raka mozna zachorowac również przez paierosy nawet gdy sie nie pali. Chciałabym jednak spróbowac tego preparatu ale nie wiem czy działa niestety alno czy sie po nim nie przytyje.

Gość Hannie
wiesz co, moja kolezanka stosowala taki krem powiekszajacy biust, frima bielenda chyba czy jakos tak.. i powiem prawde za nawet bylo widac efekt. Moze sprobuj cos takiego? ech ja mam malutki biust i tez mnie kusi, ale sie boje, nie chce sobiezycia zmarnowac..

na temat tego specyfiku się nie wypowiem, bo nie wiem czy ktoś miał po nim efekty. ja po zwykłym masażu z kremem DAX pump bust up miałam skok z 70aa do 70B, teraz biorę inne ZIOŁA i widzę że się zmieniają. raka można dostać od kremu do twarzy czy balsamu - rozumiem że też ich nie stosujecie. albo szamponu.. rozsądnie dobrana i prowadzona kuracja daje STAŁE efekty i minimalne konsekwencje. kwestia wieku także ma znaczenie

Gość iryga
S_A_M_A_N_T_A mam pytanie po jakim czasie widoczne były efekty? Jesli ktos jeszcze zna jakis naprawde skuteczny sposób to prosze o odpowiedź

Był taki topik o powiększaniu...dziewczyny robiły masaż Kasi i piły jakąś kozieradkę

Gość iryga
Tak ale mnie nie chodzi o sprawdzone preparaty takie które spełniły pokładane w nich oczekiwania.

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto przez praskę na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza