Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość towarzyszaca

Szukam osoby towarzyszacej na studniowke.

Polecane posty

Gość towarzyszaca

Jacys chetni ?:P

a chętne moga być ??? :D szczerze powiem, głupi pomysł. ja szłam sama na studniówkę, a koleżanka wzięła sobie kompletnie nieznanego chłopaka, który po 30 minutach zdradził ją z koleżanką w kiblu uprawiając z ową koleżanką namiętny seks, a następnie upił się do nieprzytomności i zwymiotował na stół :o szukanie na siłe to bardzo zły pomysł. ale zaraz ci tu jakies zyczliwe powiedzą, ze warto. rob co chcesz dziecino. 🖐️

doklanie. zagdzam sie. kolezanka wziela obcego faceta na studnniowke a ten poszedl bo szli jego koedzy. po polonezie ja zostawil a ta bidula przeplakaala w toalecie pol zmarnowanej studniowki po czym przyjechal po nia tato i tak sie bawila :) pojechala do domu!! nie radze!!!

obiach i żal :o w dodatku ona za niego zapłaciła :o za to druga koleżanka pieniądze na partnera przpiła :D i to nie sama :D

Nie szukam na sile.:) Mam jakas alternatywe, ale nie jestem z niej jakos zadowolona. A moze tu poznam kogos odpowiedniego. Przeciez nie pojde zupelnie z obcym facetem na studniowke, tylko po to, zeby z kims isc. Do studniowki jeszcze kupe czasu, bo mam w lutym.

Gość miasto szkola miejsce gdzie
ma byc impereza? ile? twoje foto :) itp ważne szczególy ;)

Gość chlopcze
ale czemu zalezy ci tak zeby z kims pojsc ? To nic zlego jak pojdziesz sama!

Gość łola
najlepiej jak pojdziesz sama bo nie warto szukac kogos na sile, a za tego kogos bedziesz musiala sie jeszcze wstydzic. a moze z bratem jak bys poszla? tez polecam. ale najlepiej bedziesz bawic sie jak sama sie wybierzesz:)

Mam kolegow, ale oni maja wlasne studniowki i zazwyczaj sa zajeci. Zastanawiam sie nad wyborem, bo mam zaproszenia, ale nie bardzo mi odpowiadaja. :) Lepiej byc samemu niz w zlym towarzystwie. I dlatego szukam tutaj, moze ktos fajny sie znajdzie :)