Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam stracha no

Jutro mam wizyte u ginekologa , jak sie przygotowac?

Polecane posty

Gość ale mam stracha no

Wam tez tak trudno przychodzi wybranie sie do ginek.? Czy trzeba sie jakos specjalnie wydepilowac , i na ile przed wizyta trzeba sie umyc?

Gość brejwhart
koniecznie brokat na pizde i moze odrobine różu lub pudru w kulkach

jeśli na codzień się nie depilujesz w okolicy bikini to przed wizytą też tego nie rób...a co do mycia to najlepiej jak najwcześniej przed wizytą...niektóre gabinety mają możliwość żeby podmyć się na miejscu...

Gość ale mam stracha no
Na codzien sie depiluje , ale zastanawiam sie czy przed wizytą nie wydepilowac wiecej , tak dla etetyki ,moze przesadzam .W sumie ide do starszej babki , moze jej sie to w sumie nie ''podobac''

Ja tez sie balam....Ale jakos to znioslam :) Nie martw sie na zapas.Moj ginekolog okazal sie takim czubkiem....-w pozytywnym znaczeniu ;) Zamiast zrobic to co trzeba opowiadal o glupotach :P O zonie,o dzieciach... Do dzis pamietam,ze jego synek to Bartus ;)

lepiej nie depiluj więcej...nie matrw się ona nie będzie patrzeć czy masz tak ładnie wygolone czy nie...

Ja wole isc do faceta.... Ponoc sa delikatniejsi ;) A wydepiluj sie tak jak zwykle... A baba niech sie interesuje tym co powinna.Z gabinetu Cie nie wyrzuci za to,ze nie bedziesz wydepilowana tak jak jej sie to podoba ;D Pewnie jest sama zarosla jak niedzwiedz tatrzanski :D

Gość Editka_vip
Ja staram się ogolić przed wizytą "tyle co zawsze", żeby czuć się komfortowo, a nie myśleć o tym jak "tam" wyglądam... Chcąc czy nie ginekolog musi na te miejsca spojrzeć, więc zawsze staram się być zadbana... Bo to i dla niego chyba milszy widok ;) niż takie krzaki wystające... :D Jeśli w gabinecie czy przychodni nie ma możliwości podmycia się przed wizytą to polecam chusteczki nawilżone do higieny intymnej... Pozdrawiam gorąco...

Gość nie przesadzajcie
z tym myciem.. przed wizyta wystarczy.. a pozniej nie trzeba bo sie zmienia w cipce wszystko.. a jak pobiera probki do badan to moga byc zaklamane przez te plyny mydla itp

Gość wkurw...ona
nie wolo przed wizyta uzywac takich chusteczek!!!!!! substancje tam zawarte moga miec wpływ na wynik cytologi. przed badaniem powinno sie nawet 3 dni wczesniej zrezygnowac z płynów inntymnych. Moz ginekolog zawsze na cytologi kaze mi przychodzic tak jak stoje co najmniej 5 godzin wczesniej sie nie podmywac(do tego to sie nigdy nie zastosowałam). pozdrawiam