Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suella

STOLIK EDUKACYJNY CHICCO- polecacie?

Polecane posty

My kupilismy ten stolik jak corka miala 8 mcy. taraz ma prawie 19 i nadal uzywa lecz tylko pianinko i tanczy przy nim. czasami cos tam poprzestawia - pszczolki idą myj myj. Ja polecam - fajna zabawka.

Ja mam akurat negatywne skojarzenia - ja takiego nie miałam,ale miała koleżanka ilekroć przychodziłyśmy do niej moja Ala usiłowała wdrapać się na ten stolik, co jej się co jakiś czas udawało:( a on nie jest bardzo stabilny i jeszcze do tego ona ledwo się na nim trzymała. Musialysmy ciągle ten stolik przed moim dzieckiem chowac - miala wtedy ok.10miesięcy. Ale może to tylko moja Ala tak lubiła się na wszystko wdrapywać...

Mamy taki stoliczek ale niestety zainteresowanie znikome zdecydowanie woli wchodzić na niego

Gość Ostatnio małam okazję
Obserwować jak podobnym do tego, bez pianinka bawił się mój siostrzeniec - polecam bardzo fajny, synek też miał coś podobnego chicco - też długo się bawił.

Gość Błekitny Motylek
Polecam, corce kupilismy na roczek, tez na poczatku wchodzila na niego....to chyba taki wiek. pilnowalismy i tyle. pozatym w instrukcji wyraznie napisano ze maluszek nie powinien na nim siadac. Teraz ma 20 miesiecy i nadal swietnie sie nim bawi, tanczy przy melodiach z pianinka, przesuwa pszczółki, uklada klocki itp

Gość capsikkk
justaa moja kolezanka ma i bardzo sobie chwali :)

Gość suella
dzieki dziewczyny za opinie :) a powiedzcie mi jeszcze- ile tam jest tych klockow- tylko kilka jak na zdjeciu?

Gość gość
Jako młoda mama nie wiedziałam co wybrać, więc poradziłam się siostry. Doradziła mi stolik ze stronki allinside.pl, więc kupiłam tam i jestem zadowolona ze swojego zakupu. Do tego mogłam pozwolić sobie (ze względów finansowych) na zakup dużooo zabawek