Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś772

rozdarta między dwoma- bez szans

Polecane posty

Gość ktoś772

mam faceta a ciągnie mnei do kogoś kto był mi kiedys bliski, do kogoś kto traktuje mnie tylko jako koleżanke, do kogoś kto teraz jest daleko, ale mamy ze soba kontakt...Wiem w głebi serduszka ze nigdy go nie zdobede :( On mowi ze nie moze mi niczego obiecac na odległośc, że nie mówi nie ale nie mówi tez tak (ja wiem zeto znaczy ze nigdy nic) :((((((((((((( a z moim facetem...mielismy przerwe, a teraz to ja juz sama niewiem niby jestesmy niby nie, to nei jest tak ze go nie kocham... Jest dla mnei wazny, ale nigdy nie bedie tak wazny jak tamten :( z jednej strony wiem ze jak to zakoncze pewnei bede tego zalowac, a z drugiej neiiwem czy umeim z nim jeszcze byc...Boje sie mu to powiedziec...boje sie ze mnie znienawidzi.... :(

Gość z pewnoscia umiesz z nim byc
tylko sie pogubilas myslac o tamtym i gdybajac :) Przeczekaj kryzysik i wszystko wroci do normy

Gość ktoś772
masz racje...Wstajac rano mysle o tamtym kladac sie spac tak samo...wciaz on jest w mojej głowce...

Gość ktoś772
czemu marzenia sie nie spelniaja :(

Gość czemu marzenia sie nie spelnia
????? Bo w to nie wierzysz ;) Uwierz że się spełnią a tak się stanie ;)

Gość liiiicznik
nie jesteś rozdarta - to normalne w u niektórych ty jesteś rozpruta - powiększ liczbę ku***sów i pruj sie na maxa jeszcze lepiej jak ustawisz taryfikator to i dutki będą