Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANDY 17

CZY JA SIE PUSZCZAM???

Polecane posty

Gość MANDY 17

LUDZIE Z MOJEGO MIASTECZKA SA DZIWNI WTRACAJA SIE W NIE SWOJE SPRAWY OSTATNIO DUZO GADAJA NA MOJ TEMAT ZE SIE PUSZCZAM ITP WSZYSTKO PRZEZ PEWNEGO ZABOJCZO PRZYSTOJNEGO FACETA KTOREGO POZNALAM 3 MIESIACE TEMU NAJPIERW BYLY SMS POTEM RANDKI A NA KONCU WYLADOWALISMY U NIEGO W LOZKU MYSLALAM ZE TO PRZYGODA ALE ZAKOCHALAM SIE W NIM BEZ PAMIECI TAK MI ZAWROCIL W GLOWIE ZE P[OSTANOWILAM SPRAWDZIC CZY MU ZALEZY NIE ZEBYM GO ZDRADZALA POPROSTU NAWIJALAM DO INNYCH KOLESI OWSZEM BYL ZAZDROSNY I NAWET TEGO NIE HAMOWAL WSZYSTKO BYLO BY OKI GDYBY NIE LUDZIE KTORZY ZEPSULI MI OPINIE ZWYKLE SIE TYM NIE PRZEJMUJE ALE MU NAJWIDOCZNIEJ SIE TO NIE PODOBALO ZERWALISMY OD TEGO CZASU MINELY 3 MIESIACE ODEZWAL SIE NIEDAWNO I JAK GDYBY NIGDY NIC POWIEDZIAL ZE O TYM ZAPOMNIAL JEDNAK JA NIE MOGE ZAPOMNIEC PRZEPLAKANYCH NOCY JEGO SLOW KTORE MNIE BOLALY I TEGO ZE GO KOCHAM JEDNO MNIE ZDZIWILO CHCE BYSMY SIE ZAPRZYJAZNILI NIC WIECEJ CHYBA NAPRAWDE TEGO CHCE A JA NIE WIEM CO ROBIC

Gość fd
nie drzyj się.Napisz normalnie, bo tego się czytać nie da.

Gość kraj23
nudzi sie widze

Gość Lollek
Też mi problem :-) Kup sobie porządny wibrator i powiększ zdjęcie kolesia nad łóżkiem. Reszta pójdzie gładko :-)

Gość mandy 17
myslalam ze znajdzie sie osoba ktora mnie zrozumie a nie zbesztesci

Gość mandy 17
smiac mi sie chce z ciebie palancie

Mandy17 - niestety, ale każda akcja ma reakcję... Nie dziwię Ci się, że chciałaś go sprawdzić. Ale wybrałaś złą metodę. Teraz za to płacisz. Jedyne co możesz zrobić, to z nim porozmawiać, szczerze. Jeśli jemu też na Tobie zależy, może coś z tego wyjdzie. Ludzie zakochani często popełniają głupstwa :)

Gość mandy 17
ale mu nie warto wierzyc juz nie raz sie na nim zawiodlam troche mnie skrzywdzil ale staram sie o tym nie myslec

Gość ijuz
No to nie myśl ,i po ptokach

Jakbyś starała się o tym nie myśleć, to nie założyłabyś tego tematu. Po tym co napisałaś, uważam, że możecie zostać już tylko znajomymi.

Gość jakbys sie tak nie darla
to moze bym i przeczytala, a tak to 🖐️

Gość mandy 17
bede sie z nim przyjaznic bo nie chce wrogo patrzec na ludzi ale nigdy z nim nie bede