Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutka 17

Ja 17 lat, On ma 23...

Polecane posty

Gość milutka 17

Hej! Mam 17 lat (prawie 18) i spotykam się z 23 latkiem... Bardzo fajnie się czuje w jego towarzystwie... No ale wlasnie... czy to nie jest za duza roznica wieku ? Dodam,ze on tez spotyka sie z 27 latką... Boje sie, ze z nia moze stworzyc jakis zwiazek... A ja chciala bym go blizej poznac i moze... cos wiecej...

Gość gfgf
roznica srednia , ale dlaczego sie spotyka z inna ? POwinnas go rzucic

to jak on spotyka się i z tobą i z inną to daj sobie z nim spokój...

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaaa
ja mam 18 moj chlopak 23 jest 5.5 roku roznicy i jestesmy od 3 latr ze soba...mysle ze nie ma ograniczen zalezy jaki kto jest

Gość guzik_z_petelka
Ja mam 18 , w czerwcu 19 a moj luby 26 i zadnemu nie przeszkadza roznica wieku, ale jesli do tego dochodzilaby druga dziewczyna to zrezygnowalabym ;)

Gość milutka 17
Hmmm ale on się z nia spotyka w relacjach kolezenskich.

Gość facet.78
Satystycznie w związkach różnica wieku to ok 4 lata. To oczywiście średnia arytmetyczna bo jest dużo małżeństw z mniejszą i większą różnicą wieku. (badania dotyczące europejskich małżeństw)

Gość ehhhhhhhhh
Psy na lata się nie gryzą!

Gość AniTakCzyTak
Tylko radze Ci tak. Pomyslij sobie, co facet majac 23 lat chce od dziewczyny 17 lat ? Jako facet to ja wiem dobrze i wiekszosc facetow wie o co tu chodzi. Nie chcem Ci niczego wmawiac. Jak odpowiesz sobie na to pytanie to moze zastanow sie sama.

Gość szaruga za oknem
zastanawiające, że spotyka się z dwiema na raz, nawet, jeśli teoretycznie po koleżeńsku jedynie....ja bym się zastanowiła na Twoim miejscu...

roznica wieku nie wielka...moj facet jest starszy ode mnie o 8 lat...ale...ale na Twoim miejscu wlasnie zastanowilabym sie czy masz ochote spotykac sie z facetem, ktory widuje sie jednoczesnie z dwiema dziewczynami

Gość AniTakCzyTak
Ciekawe, wy sie nie martwicie ze moze ten facet chce 17 letnia dziewczyne bo takie sa moze traktowane jako zabawe jak sa w takim wieku, tylko ze ma druga dziewczyne ? Roznica wieku nie jest duza, ale mysle ze ten facet chce ja bo ma 17 lat.

różnica 6 lat nie jest jakoś wyjątkowo duża, w każdym razie nie na tyle, żeby miała decydujący wpływ na relacje (chociaz to tez zależy od ludzi) - jeśli sie dobrze ze sobą czujecie, dogadujecie się, to jest ok. jednak z wiekiem to jest różnie, w zależności od okresu, w ktorym sie związek pojawia. Pamiętam, że jak miałam 16-17 lat kumplowałam się z niejednym starszym mniej więcej o tyle facetem (mam starszego brata, więc siłą rzeczy ten kontakt był) i relacje były świetne, ale jesli chodzi o związki, to sprawa nie była już taka prosta. Czułam jednak, że ta różnica JEST - widać to było począwszy od tego, że facet o 6-7 lat starszy ode mnie był już na etapie, że \"informował rodziców, że wychodzi lub wyjeżdża i wróci wtedy i wtedy\", ja natomiast musiałam się jeszcze wówczas pytac o zgodę, której de facto często nie otrzymywałam jeśli chodziło o wyjazdy, całonocne imprezy, zostawanie na noc u chłopaka (jak sobie przypomnę reakcję taty na to pytanie - o zgrozo ;) ) itp. No wiadomo, że facet mający wówczas te dwadzieścia parę lat oczekiwał pewnych rzeczy (i to jest naturalne). Różnice było tez widać w podejściu do związku - ja jeszcze nieco rozszalała, nie mysląca zbyt poważnie o wiązaniu się na stałe, a facet po dwudziestce myslący już o czymś konkretniejszym. A dziś między sobą, a facetem starszym o 5, 6 , 7 lat nie wyczuwam żadnej róznicy :)

Gość milutka 17
Hmmm ale ja moge wychodzic z domu bez problemów. Zreszta... nie mam ojca :-( Rodzice się rozwiedli. Mama woli zebym spotykala sie ze starszym bo z reguly są odpowiedzialniejsi..

ja mam 18,a moj 23 i jestsmy razem od ponad roku.dola mnie to zadna róznica,dla niego tez.Tego sie nie odczuwa,przynajmniej w naszym przypadku.pozdrawiam.