Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

pomuzcie

Polecane posty

Gość qwertyu

jestem nie pelnoletnia i mam problem jestem w 5 tygodniu ciazy i nie wiem jak moge usunac ciaze bez wiedzy rodzicow. Czy sa jakies tabletki lub cos w tym stylu bardzo wazne pomurzcie!!!!!!

To chcialam zapytac ile masz lat?? Bo nie wiem czy takie tableki nie beda za bardzo zniszczace. Jak mozesz to podaj swoje gadu albo cos?? Ale jak juz jestes w 5 tygodniu to nie wiem czy te tabletki cos \'pomoga\'.

Gość pstryk pstryk
poszukaj na googlach takich tematów, zadzwoń do lekarzy z anonsów..jest tam taka rubryka lekarzy ginekologów..delikatnie, anonimowo wypytaj czy byłaby możliwość..ale licz sie tez z cena i konsekwencjami dla Twojego zdrowia oczywiście nie na namawiam do usuwania ciąży ani nic,ale to Twoja decyzja także... plus słownik ortograficzny tez by sie przydał:)

Gość pomagamy jej
kafeteriusze składamy się po 5groszy na słownik ortograficzny, dwać po 5groszy!!!!!!!!!!!!!!

Gość jola78
ile masz lat qwertyu? Nawet jak jesteś niepełnoletnia to ja bym na twoim miejscu nie usuwała dziecka zobaczysz później jaka będziesz zadowolona jeśli się powstrzymasz

Gość Trzymaj się nie daj się
Poniżej cytat z tego forum: "Maggie napisz jak to zrobiłaś?? Z kąd wzięłaś tabletki?? 20:58 maggie 24 z apteki, Arthrotec od znajomej pani. podziałał błyskawicznie. 21:27 dementia Maggie,a Arthrotec zawsze działa poronnie? 21:29 evulka Maggie napisz czy ginekolog przepisałby mi receptę???? 21:33 maggie 24 A w życiu!!!! to jest lek na reumatyzm o działaniu poronnym. jest pewny na 95% 21:36 maggie 24 ręce mi się trzęsły jak wyciskałam te dwie tabletki z listka. na opakowaniu podkreślone grubą czarną czcionka pisze: nie stosować w podejrzeniu ewentualnej ciąży czy cos takiego. dalej leży u mnie w szufladzie. na wszelki wypadek http://www.ogloszenia.moje.pl/uploadedimages /5602741.jpg to to 10:38 evulka No to jakbym chciała kupić ten lek bez recepty to czy mi go sprzedają??? 10:42 evulka Czy możesz mi napisć czy bardzo Cie bolało? 15:25 out-of-date meggie mozemy pogadać na priv? 21:42 maggie 24 wątpliwa sprawa,że sprzedadzą ale próbować możesz. to raczej nie był ból tylko uciążliwe skurcze macicy i potworny krwotok 21:46 maggie 24 spoko, to mój gg 291938 21:47 evulka Przepraszam, że Cie tak wypytuję, ale napisz mi czy byłaś w szpitalu i po jakim czasie ustąpił Ci ból i krwotok?? 22:09 maggie 24 nic nie szkodzi. a czemu pytasz? masz może jakiś kłopot?? wzięłam 2 tabletki ok 12, potem mimo odczuwalnych skurczów następne dwie dla pewności. rwało w brzuchu tak, że nie da się tego porównać ale raczej było to nieprzyjemne. koło 14 wstałam z łózka (cały czas leżałam) i.... zalałam się krwią. potem całe popołudnie spędziłam próbując uprzątnąć to co ze mnie leciało, wielkie kawały skrzepów z.... tym co miało wylecieć. wytzrymałam do ok 19 i po tym jak mało nie zemdlałam zadzwoniłam po brata, żeby odwiózł mnie do szpitala. nie przyznałam się, że byłam w ciąży, udałam zaskoczenie, wszyscy przymknęli oczy, wzieli na sale, uśpili i wyłyżeczkowali. na następny dzień wypuścili do domu 22:14 maggie 24 krwawienie ustąpiło dość szybko, po ok dniu, może dwóch ale przez ok tydzień miałam plamienie, niezbyt uciążliwe. no i nie za bardzo bolało 22:24 coralie jestem w szoku ze jestesmy w uni i kobieta nadal nie ma tego prawa zeby zadecydowac o swojej ciazy tylko musi kombinowac.Zawsze latwo kogos krytykowac, ale gdy nas taki los spotyka to wtedy inna sprawa. 22:35 maggie 24 dokładnie :/"

14:04 ja-mrowka Moje doświadczenia sprzed dwóch lat: W Mińsku jest szpital "wojewódzki", a przy nim prywatna klinika aborcyjna (na Białorusi aborcja jest legalna). Usuwają ciążę każdej, która zapłaci. Białorusinka płaci ok. 30 dolarów, cudzoziemki płacą 100 dolarów. Wszystko czyściutko, profesjonalnie, legalnie, leżysz w szpitalu, opiekują się Tobą. Badanie wcześniej, ginekolog, wywiad. Po wszystkim USG, badania, pełen "profesjonalizm". Opieka medyczna bez zarzutu. Oczywiście nie będę nigdy nikomu polecała aborcji, ale jeśli już ktoś musi, to chyba lepiej w normalnych, czystych warunkach (przypominam, że klinika prywatna przy szpitalu państwowym, pracują tam lekarze z tego szpitala). W normalnych warunkach, bez strachu. I tanio.

"Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę aborcja byłaby sakramentem"