Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Uwaga dziewczyny! On już atakuje!

Polecane posty

Straszny zimowy virus: Żłośliwcus pospolitus ! Szerzy się zwłaszcza na forach internetowych i wątkach o nie_wiadomo_o_czym! charakteryzuje się wyjątkową złosliwością w komentarzach, staroświectwem, moherestwem, jest cięzki do usunięcia gdyz jest bardzo zaraźliwy! Strzeżcie się dziewczyny przed Złośliwcusem pospolitusem bo i Was dopadnie! Słyszałam, że jedyna recepta do łyżka dystansu, dwie krople zrozumienia i garśc humoru! :) z pozdrowieniami - sękata :classic_cool:

Gość sękata czytam ciebie
od kliku mieisęcy i bardziej zarozumiałej suczki w życiu nie czytałam!

:o takie \'obraźliwe\' słowa chyba raczej powinny mi pochlebiać :) w końcu nie każdy może zostac okrzyknietym najbardziej zarozumiałej :P a tak na poważnie - coś ci się chyba pomyliło, bo ja tu jestem krócej niż \'pare miesięcy\' :P a poza tym nie będe przejmować się kimś, kogo nie stac nawte na podpisanie się imieniem.anonimowo każdy może drugiemu nabluzgać... poza tym ten komentarz świadczy tylko o braku orientacji w \'terenie\'..mój post chyba nikogo nie obraził więc nie rozumiem po co ten zachód? tak czy siak dziekuję za przyznanie mi sławy ;) :o

Gość psyccholog
nie masz na kim się wyzyc w domu lub nie dajesz im rady szara myszko to sobie uzyj chocby na forum!tu nikt logicznie myslacy nie bierze ciebie na powaznie!a wlasciwie po co ja to pisze??????????????

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Tak tak zauważyłam... w tematach, które nie powinny ich dotyczyć wypowiadają się zazdrosne samotne panny, którym żal d**pę ściska, ze ktoś może być szczęśliwy w małżeństwie. Ale mam do tego dystans ;) Tylko się z Nich śmieję ;]

o ile wiem sekata wychodzi za maż, wiec samotną panna to ona nie jest :) ewentualnie panną jeszzce :)

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Ale ja nie o Niej mówiłam ;) tak tylko ogólnie ;]