natalinaa 0 Napisano Listopad 30, 2007 Dziewczyny obawiam sie ze dzis nie dam rady przyjac tabletek o tej porze o ktorej zawsze przyjmuje w zwiazku z tym czy moge je przyjac tak godzinke wczesniej lub pozniej?? Czy to jakos wplynie na skutecznosc?? Mam zamiar zrobic tak tylko dzis nastepne dni bede juz brala o takich porach jak wczesniej. Dodam ze to moje pierwsze opakowanie. Czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic sie nie stanie Napisano Listopad 30, 2007 mnie rowniez takie przesuniecia sie zdarzaly z roznych wzgledow i nigdy nie bylo problemu. Nie wplynelo to w zaden sposob na oslabienie dzialania pigulek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Listopad 30, 2007 oczywiście że możesz przesunąć o godzinkę...nawet po kilku godzinach nic się nie stanie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu nie czytacie ulotek Napisano Listopad 30, 2007 w końcu po to są w opakowaniach tabsów a potem pełno durnowatych pytań na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 30, 2007 dzieki wielkie za odpowiedzi, nie ma to jak podpytac sie kolezanek z forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Listopad 30, 2007 nie ma sprawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach